BIL-LAPPEN (Christina Damayanti)
Forside Add meg Om meg Kontakt

BIL-LAPPENDette innlegget skulle blitt postet i går kveld!
Heya! Noen timer siden forrige post, so here goes! Dagen i dag har vært veldig bra. Startet selvfølgelig med skole, men vi hadde kort dag i dag, så det var ikke så ille egentlig. Merker at skole i små mengder, altså fra morningen til sånn 11-12 tiden går veldig bra, men etter det, så blir det bare for mye for meg, haha. Etter skolen var ferdig, halv tolv, dro jeg og Steffen til han for å slappe av og spise før trening. Solen skinte og gradestokken lå på litt over tjue, så det får jo også humøret til å stige selvfølgelig! Dagens treningsøkt gikk utover lår og rumpe med 2x13 minutter på elipsemaskinen. Kneet er fortsatt ikke bra, så må være forsiktig og ta all kondisjon i små økter for å ikke få sterkere smerter. -Men jeg er fornøyd så lenge jeg får trent idet hele tatt, egentlig. :) 
AddeybebeyMine fine piker. 

Dette bildet tok jeg da jeg gikk til skolen i dag. Og på flere måter fikk dette bildet meg til å sette mere pris på hvor og hvordan jeg bor.
Jeg, og vi her i Norge er så heldige som har så mye natur rundt oss. Vi har muligheten til å være i byer,
med shopping og restauranter, men likevel har vi muligheten til å nyte naturen og alt det har å gi oss! 
 
Vi blogges dere! ♥ 

 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  Christina Damayanti

  Velkommen til bloggen min! Jeg kommer til å skrive mye om sunnhet, velvære og trening itillegg til skjønnhet og litt mer personlige ting. Håper du fortsetter å stikke innom :)

  Kategorier


  America Beauty Blogg Humor Kos Outfit Sunt og Godt Trening

  Arkiv


  August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013

  Siste innlegg


  BIL-LAPPEN 2 års jubileum: Friday's Siden sist - Skolestart Shoppingtips i Chicago So be strong CAMARO ZL1 2013 Paparazzi through Michigan Ave. Blondiner på tur! Førstemann i rullestol Svar på spørsmålsrunden

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  Matbloggtoppen

  hits