Alle grønnsaker i en porsjon! (Christina Damayanti)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Alle grønnsaker i en porsjon!I det siste har jeg hatt så dilla på supper. Supper, lapskaus, alt mulig som inneholder masse sunne grønnsaker til middag. I dag laget jeg derfor lapskaus, igjen. Det er så enkelt og det er som at jeg for hver bit bare blir friskere og sterkere. -Haha, neida, det er vel ikke akkurat sånn, men jeg innbilder meg nesten det, så det føles jo på en måte slik ut allikevel! 
Jeg har nemlig feber i dag... og er derfor ikke helt i form kan man si, så litt ekstra vitaminer og mineraler er nok bare bra!
Det jeg gjør er å kutte masse grønnsaker, lage buljong-vann og koke opp. Veldig enkelt med andre ord! Jeg kan komme med en mer spesifikk oppskrift til dere senere, om dere vil det. Dere må bestemme om jeg skal lage den grønne eller den hvit-oransje lapskausen forresten...XDXD
Blir lite nye bilder på dere i dag, siden jeg klarte å glemme kameraet hos kjæresten..og også lite bilder fra vinkvelden vi hadde. Jeg presterte nemlig å ta med kameraet...men ikke minnebrikken. THUMBS UP.

Har forresten en nyhet å komme med!!! Jeg og Steffen reiser nemlig til Gran Canaria 26.september! ALTSÅ OM 24 DAGER!!!! Ord kan nesten ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å få skikkelig kjærestetid i varmere strøk og besøke herlig familie. ♥ lykke. 
 F R I D A W I M A N
Moje fotky ? Fotky na zdi
Michelles blogg -
Ella | via Tumblr
Tumblr

Gleder meg til å kunne oppdatere dere på hva vi gjør der nede. Blir så bra! Har du noen ferieplaner? :) 

 • Én kommentar


  benediktenp02.09.2013 kl.13:17

  kjempe fin blogg :D btw, du er skikkelig pen!
  Christina Damayanti18.10.2013 kl.05:27

  benediktenp: Tusen takk Benedikte! Veldig koselig å høre at du synes det:) God helg!

  Skriv en ny kommentar

  Christina Damayanti

  Velkommen til bloggen min! Jeg kommer til å skrive mye om sunnhet, velvære og trening itillegg til skjønnhet og litt mer personlige ting. Håper du fortsetter å stikke innom :)

  Kategorier


  America Beauty Blogg Ferie Humor Kos Outfit Sunt og Godt Trening

  Arkiv


  Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013

  Siste innlegg


  We make our own fitspo Rabattkode til iherb.com Oppsummering og bildedryss: Gran Canaria Skal jeg gi opp? Alle grønnsaker i en porsjon! Hjemmelaget bunnykostyme BIL-LAPPEN 2 års jubileum: Friday's Siden sist - Skolestart Shoppingtips i Chicago

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits