Skal jeg gi opp? (Christina Damayanti)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Skal jeg gi opp?Hei kjære lesere! Dere kan tro jeg ble overrasket da jeg kikket innom her og fortsatt så at det var noen som leste bloggen min daglig. Det var koselig!  
Akkurat nå ligger jeg i kjærestens seng og er i full gang med matte lekser.... som jeg ikke forstår. Dere vet følelsen når dere så gjerne skulle ønske at dere fikk til noe, men at det rett og slett ikke går? Jeg har den følelsen akkurat nå. Jeg skal løse en oppgave som er veldig lik den jeg løste tidligere i dag, med læreren hengende over skulderen min. Vi fikk det til så lett. Men nå sitter jeg da her, med et rutete ark foran meg. Minus førtito pluss minus parentes to parentes opphøyd i to minus 9 ganger førtifire ganger førtifire deltpå to ganger ni. "Løs likningen ved hjelp av abc-formelen." 
Trekke sammen, plusse, dividere, åj, den parantesen burde blitt løst? Shit.
Matte er ikke min beste side. Og det er ikke gøy, ikke nå som jeg føler jeg ligger så langt bak at jeg lever i min egen galakse hver mattetime. Språket de rundt meg snakker er uforståelig. Galskap.
Hvordan får de det til? JA, jeg forstår, i det ene minuttet læreren kun står med meg. Men når hun går frem til tavlen, står og snakker foran hele klassen og rusher forbi i all hast, gjennom hver oppgave, da detter jeg helt ut. Jeg skriver, tenker, ser og skriver enda mer. Forstår jeg? Nei.

Jeg har ikke den vanskeligste matten på VG2 engang, jeg har Smatte som er realfaglig, som er "på midten av skalaen" for vanskelighetsgradene. Skal jeg bytte til den enklere versjonen? Jeg har veldig lyst. Det hadde gjort hverdagen litt lettere, mindre stress, mindre frustrasjon, men likevel er det noe som holder igjen. Jeg vet ikke om jeg klarer å gi opp. Ihvertfall ikke helt enda. Vi får se.
Åh, kjære matte. Vær så snill. Kjære hjerne! Kan dere ikke bare jobbe sammen? Slik at dette blir litt enklere for meg?

Måtte få ut litt frustrasjon akkurat nå.
Legger ved noen bilder fra ferien jeg og kjæresten nettopp har kommet hjem ifra, snakkes igjen om ikke så lenge! 
 

 • Én kommentar


  Susanne15.10.2013 kl.10:00

  Halloi!!!! Jeg er nesten blitt fast leser blogggen din nå en stund, men det er første gang jeg faktisk kommenterer på den. Unnskyld for det. Det har egentlig ikke vært noen god grunn til at jeg ikke har kommentert før, så jeg har litt dårlig samvitighet for å ikke ha gjort det tideligere. Fordi denne bloggen er sinnsykt god, og du fortjene å få all ros du kan få for denne blogggen! Dette er faktisk en av de beste bloggene på denne siden etter min mening og nå er jeg helt ærlig. Jeg blir nesten helt sjalu av å lese denne blogggen og jeg skulle av og til ønske at det var min side!!!! Hihihi!!! Jeg pleide å blogge før, men jeg stoppet å bloggge fordi jeg fikk så mange drit stygge kommentarer fra drit stygge personer. Om du får frekke kommentarer fra drit stygge folk, så må du ikke slutte å blogge som jeg gjorde. Fordi da vinner bare de drit stygge. Men jeg har ikke blogg nå, så i stedet legger jeg igjen en quiz som blogglenke jeg akkurat har meldt meg på. Det er sånn at du kan vinne en premie om du svarer på noen sprsml. Det er utrolig koselig å være med på etter min mening, fordi noen ganger har man flaks å da vinner man. En gang vant jeg i et skolelotteri. Det var kjempe gøy. Kanskje du vinner nå? :-D Jeg håper uansett at du blir med i konkn. Keep bloggin!

  Skriv en ny kommentar

  Christina Damayanti

  Velkommen til bloggen min! Jeg kommer til å skrive mye om sunnhet, velvære og trening itillegg til skjønnhet og litt mer personlige ting. Håper du fortsetter å stikke innom :)

  Kategorier


  America Beauty Blogg Ferie Humor Kos Outfit Shopping Sunt og Godt Trening

  Arkiv


  November 2013 Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013

  Siste innlegg


  Utdanning? Jeg skal jo bli toppblogger! Girls like glitter Gotta love sale/Rabattkode tips: Christinas fitness/energi cookies We make our own fitspo Rabattkode til iherb.com Skal jeg gi opp? Alle grønnsaker i en porsjon! BIL-LAPPEN 2 års jubileum: Friday's

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits