We make our own fitspo (Christina Damayanti)
Forside Add meg Om meg Kontakt

We make our own fitspoHej! Tenkte bare å skrive et lite innlegg nå, jeg er nemlig ganske "pooped," etter skoledagen i går som varte fra 7:55 til ca 21:30 om kvelden. DET var ille det. Det var nemlig åpenskole for alle tiendeklassingene som skulle starte på videregående til høsten igjen. Rettslære og tysken, som jeg tok del i, holdt begge skuespill, det ene bedre enn det andre. Likevel måtte vi ha holde hvert skuespill 6 ganger og høre på de andre gruppene også. Det blir 36 stykker det, på tre timer, haha! Vi fikk en liten godteripose av læreren vår som belønning i dag da, så det var koselig. ♥

Men til det innlegget egentlig skulle handle om: nemlig fitspo. Dere vet, jeg vet, foreldrene våre vet og søsknene våre vet - omtrent alle vet hva fitspo er. Det er drøssevis av quotes og bilder av topptrente jenter og gutter, med idealkroppen. Medias versjon av perfeksjon. Markerte muskler, tynne midler, sterke lår og spretne rumper og pupper. (hvis vi ikke tenker på de som overdriver litt, og heller går mot det som ser ut som stenpupper da, haha) 
I går tok nemlig jeg og to venninner noen bilder mens vi var på trening, ikke av oss mens vi trente, men på gøy - for å prøve noe nytt. Ingen av bildene var perfekte, for ingen av oss har helt perfekte kropper, holdninger eller stabilitet til tusen, men vet dere hva? Vi hadde det så gøy! Det var morsomt å få til noen slike bilder idet hele tatt, og jeg vet at vi kommer til å få det til enda bedre neste gang!
Vi er spreke, trener og spiser både sunt og usunt - alle tre, og vi forbedrer oss. THAT'S WHATS FUN! Du skal nemlig konkurrere mot deg selv, ikke noen andre. For ingen, ingen har lik kropp som deg. Du har den gaven at du har en helt unik og spesiell kropp du kan forme til det bedre, eller ikke forme i det hele tatt, your choice, så lenge du er fornøyd! 
Min aller beste - helt siden den tiden da vi satt og telte hvor mange tenner vi manglet til den dag i dag. ♥

flinke piker ♥

fine Henri og Inger Louise♥

Fremover skal ihvertfall jeg legge mer vekt på det at pointet med treningen er ikke bare å få større muskler, bli sterkere og sunnere 
-men også bare det å bli den bedre og gladere versjon av meg selv.
Høres ikke det fanatastisk ut, kanskje?

Vi blogges!

 

5 kommentarer


17.10.2013 kl.19:30

Fine bilder :)
hvahvordan17.10.2013 kl.20:04

fin blogg, stå på :)
Eilen - salgsblogg17.10.2013 kl.20:15

Bra innlegg! Likte bildene :)
Turid Helen17.10.2013 kl.23:03

Fiiine bilder!! Du er såååå nydelig *æhh, sjalu* :D Elsker bloggen din! Ha en suuuper torsdagskveld videre, så er det helg imorgen! Jippi!!
Christina Damayanti18.10.2013 kl.05:26

Turid Helen: Åå, tusen takk, så søtt av deg! God helg ja! :)
Christina Damayanti18.10.2013 kl.05:26

Eilen: Tusen takk, Eilen! :)

Skriv en ny kommentar

Christina Damayanti

Velkommen til bloggen min! Jeg kommer til å skrive mye om sunnhet, velvære og trening itillegg til skjønnhet og litt mer personlige ting. Håper du fortsetter å stikke innom :)

Kategorier


America Beauty Blogg Ferie Humor Kos Outfit Sunt og Godt Trening

Arkiv


Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013

Siste innlegg


We make our own fitspo Rabattkode til iherb.com Oppsummering og bildedryss: Gran Canaria Skal jeg gi opp? Alle grønnsaker i en porsjon! Hjemmelaget bunnykostyme BIL-LAPPEN 2 års jubileum: Friday's Siden sist - Skolestart Shoppingtips i Chicago

Lenker


blogg.no Få din egen blogg!

Design


bilde Ina Anjuta bilde

Annonsehits