Gotta love sale/Rabattkode (Christina Damayanti)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Gotta love sale/RabattkodeHeihei! Når det gjelder den forrige oppskriften jeg delte, skrev jeg at den var sukkerfri. Det er visst ikke helt sant, en leser gjorde meg nemlig oppmerksom på at det var noe sukker i den havregrøtposen som man skulle blande inn, men det er veldig lite, selvfølgelig. OM det blir et problem, er det bare å bytte ut posen med 60 gram vanlig havregryn + 1/4 most eple ekstra og 2ts kanel ekstra.
Problem solved! Haha :) 

SÅ;
Ahhh, nå de siste dagene har jeg vært en skikkelig netthandler... Nelly har jo supersalg nå, så jeg klarte ikke la være. Jeg fikk nemlig bestilt 4 kjoler, 2 par pumps og en peplum topp til bare 993kr! Sykt billig!
Gleder meg utrolig mye til å få prøvd alt, vet at den ene kjolen i allefall kommer til å bli brukt når det nærmer seg jul. Ah, lykke! Og det beste av alt er det at jeg skal overraske min kjære mor med regningen.
Hun fortjener den akkurat nå, føler jeg... heh
I tillegg til det bestilte jeg 3 klokker, hvorav en av de er en treningsklokke og nye exstensions ifra Ebay.
Jeg kjøper alltid nye exstenions derfra, de jeg har bestilt tidligere har nemlig vært i mye bedre kvalitet, mye mer hår i hver pakning og en del billigere enn det jeg tidligere har kjøpt hos feks Rapunzel og Sweden.  Valgte også en ny type exstenison denne gangen - microrings, fremfor tapen jeg har i håret nå.
Har nemlig fått en del floker igjen, så må forte meg å komme meg til frisøren før alt håret mitt blir ødelagt!
Er det noen av dere som har noen tips når det gjelder microring? Hvordan det burde settes i, behandles osv? Og ikke nok med det, men jeg bestilte også noen produkter fra e.l.f for første gang! Tror jeg bestilte 11 produkter? Til rundt 250kroner, som er helt utrolig. 
På billigkjedene her hjemme, pleier man ikke få et pudder til under den prisen, omtrent! Og når jeg har hørt så mye bra om e.l.f, tenkte jeg bare; why not? 
Brukte også rabattkoden hvor du kan få 50% avslag på hvert produkt du handler derfra, så lenge du handler for en minimumpris på 20 pens. Så prisen ville jo egentlig vært på ca 500kr. GOTTA LOVE SALES. 
Rabattkoden til de som bor i EU og UK: 5010131

Gleder meg til å vise dere alt det nye jeg har kjøpt! Håper dere får en superdag på skolen. Jeg har nemlig valgt å bruke studiedagen min, så jeg ligger enda i sengen og slasker. 

Vi blogges ♥

 

6 kommentarer


Tiffany Gnaly23.10.2013 kl.12:00

Gleder meg til å se innkjøpene :D
Iselin Renée24.10.2013 kl.08:24

Fine bilder :)
Maria Bergheim24.10.2013 kl.10:51

ha en fin dag :)
Christina Damayanti26.10.2013 kl.21:26

Tiffany Gnaly: skal legge ut innlegg snart!:)
Christina Damayanti26.10.2013 kl.21:26

Iselin Renée: tusen takk, søte!
Christina Damayanti26.10.2013 kl.21:26

Maria Bergheim: i like måte :)
RapunzelofSweden28.10.2013 kl.09:35

Hei!

Om du någon gång beställer hos oss igen så tänk på att med oss får du alltid en viss garanti och vi har en kundtjänst som kan hjälpa dig om något skulle bli fel eller liknande. :)

Vi önskar dig en underbar dag! <3

MVH Team Rapunzel

Skriv en ny kommentar

Christina Damayanti

Velkommen til bloggen min! Jeg kommer til å skrive mye om sunnhet, velvære og trening itillegg til skjønnhet og litt mer personlige ting. Håper du fortsetter å stikke innom :)

Kategorier


America Beauty Blogg Ferie Humor Kos Outfit Shopping Sunt og Godt Trening

Arkiv


Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013

Siste innlegg


Girls like glitter Gotta love sale/Rabattkode tips: Christinas fitness/energi cookies We make our own fitspo Rabattkode til iherb.com Oppsummering og bildedryss: Gran Canaria Skal jeg gi opp? Alle grønnsaker i en porsjon! Hjemmelaget bunnykostyme BIL-LAPPEN

Lenker


blogg.no Få din egen blogg!

Design


bilde Ina Anjuta bilde

Annonsehits