Christina Damayanti - Denne bloggen vil handle om gleder, sorger, fantasier og opplevelser i livet mitt.:) Enjoy
Forside Add meg Om meg Kontakt

Alle grønnsaker i en porsjon!I det siste har jeg hatt så dilla på supper. Supper, lapskaus, alt mulig som inneholder masse sunne grønnsaker til middag. I dag laget jeg derfor lapskaus, igjen. Det er så enkelt og det er som at jeg for hver bit bare blir friskere og sterkere. -Haha, neida, det er vel ikke akkurat sånn, men jeg innbilder meg nesten det, så det føles jo på en måte slik ut allikevel! 
Jeg har nemlig feber i dag... og er derfor ikke helt i form kan man si, så litt ekstra vitaminer og mineraler er nok bare bra!
Det jeg gjør er å kutte masse grønnsaker, lage buljong-vann og koke opp. Veldig enkelt med andre ord! Jeg kan komme med en mer spesifikk oppskrift til dere senere, om dere vil det. Dere må bestemme om jeg skal lage den grønne eller den hvit-oransje lapskausen forresten...XDXD
Blir lite nye bilder på dere i dag, siden jeg klarte å glemme kameraet hos kjæresten..og også lite bilder fra vinkvelden vi hadde. Jeg presterte nemlig å ta med kameraet...men ikke minnebrikken. THUMBS UP.

Har forresten en nyhet å komme med!!! Jeg og Steffen reiser nemlig til Gran Canaria 26.september! ALTSÅ OM 24 DAGER!!!! Ord kan nesten ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å få skikkelig kjærestetid i varmere strøk og besøke herlig familie. ♥ lykke. 
 F R I D A W I M A N
Moje fotky ? Fotky na zdi
Michelles blogg -
Ella | via Tumblr
Tumblr

Gleder meg til å kunne oppdatere dere på hva vi gjør der nede. Blir så bra! Har du noen ferieplaner? :) 

 • Shoppingtips i Chicago  For dere som kanskje vurderer å reise til Chicago selv, er det lurt å fange opp noen gode tips før man reiser. I store steder som Amerika er det omtrent uendelig med forskjellige steder og butikker man kan stikke innom, men som alltid er noen steder bedre enn andre. Jeg er ingen ekspert selv, men siden jeg bodde der i 5 og et halvt år med mamma og var der nå, er jeg ikke heelt blåst på det området. 

  MAT:
  Hvis du kun skal kjøpe mat, anbefaller jeg Domonick's eller Mega Store. Dette er to svære matbutikker, hvor du virkelig finner alt mulig. De har salatbarer, fruktbarer, kyllingbarer, egne cafèer og pharmasiaer i de fleste av butikkene sine og mange, mange hyller med både amerikanske, norske og tyske varer.  
  Samtidig har de alltid masse gode tilbud. Coupons er jo veldig populært i USA - og hvis jeg hadde bodd der, hadde jeg nok blitt en skikkelig coupon-freak. Haha!

  Walmart og Target er også veldig populært. Der finner du virkelig alt mulig.  Alt bra støttebånd til knærne, til solariumskremer eller puter til sofaen og mat. Og alt er suuperbillig. Til og med bikinier! Jeg lyver ikke når jeg sier at jeg fant flere bikinier på Walmart jeg faktisk syntes var finere enn VS-bikiniene. Til en tredjedel av prisen!  

  Klær og Sko. 

  Helt siden jeg var liten husker jeg at mamma og jeg dro på Old Orchard for å shoppe eller bare ha en hyggelig kveld. Det er et eget sted, med koselige veier innenfor et område hvor du finner alle mulige slags butikker omtrent. Michael Kors, Nine West, Macy's, Abercrombie, Victorias Secret, Forever 21 - you name it. Det eneste jeg kan komme på at de faktisk ikke har, er HM. Men Forever 21, slår de virkelig ned i støvlene altså. Like billige, men mye freshere og finere klær etter min mening.  Alle butikkene ligger forresten langs en gate, hvor du finner butikker ved begge sidene av deg. Fantastisk ♥
  De har også rullestoler du kan låne opptil 3 timer, eller egne "lockers" du kan sette igjen ting i om du ønsker. De har et svær parkeringshus, utenfor, men også mange busser som kan ta deg direkte til Old Orchard. 
  ,
  Hvis du vil lese mer om flere shoppingtips - i Downtown Chicago, kommer det i et innlegg senere. :) 

 • Stikkord:

  CAMARO ZL1 2013  Shiiit! Nå er det altfor lenge siden jeg har oppdatert dere! I forrige innlegg var jeg fortsatt i Chicago, downtown, på Michigan Avenue og nøt alt det "amerikanske." Nå ligger jeg hjemme på vår kjære familiegård, i moffas seng og har nettopp mottat kofferten min på døren. Den ble nemlig etterlatt i Washington, på vei hjem. Dere kan tenke dere jeg var skuffet da jeg kom frem til Oslo og fikk beskjed om det! Hele 50kg med bagasje, helt etterlatt. Hmpf:( MEN DEN ER HER NÅ SÅ ♥♥  
  Fremover kommer jeg til å lage en del innlegg om USA har jeg tenkt. Muligens også en innkjøpsvideo om jeg får hjelp til det om ikke så lenge.

  Må forresten vise dere bilder av bilen vi leide mens vi var på ferie.

  Miss my baby.   Victorias Secret♥
   Pyttpytt. Hverdagskost liksom. 

  Håper dere fortsetter å følge med fremover og kommenterer, så skal jeg bli flinkere med bloggingen nå som jeg er hjemme! ;*

 • Paparazzi through Michigan Ave.


  Genser/Bukse: Zara, Sko: Macy's, Veske: Vera Moda


 • Blondiner på tur!  Heihei! Tenkte å oppdatere dere litt på reisen. Flyturen(e) hit tok forferdelig lang tid, siden nesten hvert eneste fly var forsinket eller brukte lenger tid enn forventet på flyvningen. Da vi kom frem til N.Y og skulle ta flyet videre til Chicago, var vi en time for sene og mistet flyet vårt. Heldigvis ordnet det seg ganske kjapt og vi slapp å betale noe ekstra. Været her har ikke vært så utrolig bra, så noe strand har vi ikke vært på enda. I går var jeg og mams på Old Orchard, et sted vi besøkte mye da jeg var yngre. Her finner du masse forskjellige butikker - alt fra Forever21 til Micheal Kors og Nine West. - Eneste minuset for meg var at man må gå en god del, spesielt fra "ende" til "ende" av shoppingstedet. På Macy's som er en svær butikk, fylt av all mulig sminke, sko og klær i designermerker fant jeg DE fine Micheal Kors skoene. Men de hadde kun for store størrelser igjen. FML:( Likevel fant jeg et par dødsfine wedges fra Marc Fisher. Gleder meg så til å få brukt de! :D Viser dere bilder ikveld! 

  Uansett; Tenkte å dele noen gullkorn fra turen;

  Midt på natten - Mamma og jeg har nettopp kommet til hotellet på Warzawa. 
  M: Her er rommet vårt! *Drar kortet i døren*
  C: Prøv det andre kortet, kanskje det funker! 
  *drar kortet, bytter kort, drar kortet igjen og river i døren*
  M: Nå skjønner jeg ingenting.
  *en mann med rufsete hår kommer og åpner døren innen ifra....*
  C: SHIT! Det er jo "ikke forstyrrlapp" på håndtaket!!!! 
  M: der borte er døren vår...
  *braser ut i latter*

  Neste morgen, skal ta fly til Statene - nettopp gått gjennom sikkerhetsspørsmål og slikt. 
  C: Jeg må så på do!
  M: Tror det er do der borte. 
  *hopper bortover på krykker, velger handicap-doen*
  *skal dra ned og drar i en lang tråd fra taket*
  Plutselig kommer det en superhøy ulende lyd og alle mulige slags røde lys begynner å blinke! 
  *Livredd* 
  Høytaller inne på doen: What is your emergency?!
  C: Uhm... I am sitting on the toilet and I trying to flush.. I think I did something wrong.... 
  Høytaller: Oh, so you are okay?
  C: Yes!! I just don't know how to flush, sorry! 

  *Ute i byen, venter på buss*
  C: Ahhhh! Nå gidder jeg ikke vente mer! 
  *går en liten stund*
  C: se!!! der er en taxi!
  *Mamma vinker bort til taxien tydelig for at han skal se oss*
  C: NEI!! SLUTT!! Det er POLITET!!
  *politibilen kjører mot oss*
  Politimann: Whats the matter, M'am?
  M: Oh, sorry! We thought you were a taxi! 

  *Sitter i taxien til en mørkhudet sjåfør*
  C: Hvorfor var du så rar istad? Får jeg ikke lov til å snakke med folk eller? 
  M: Jo, selvfølgelig får du lov til det! Må bare passe på deg.
  C: Passe på meg? Var det fordi han var neger eller???
  *sjåføren snur seg...*
  C: Shit... glemte det var et internasjonalt ord...
  M: Nei! Hysj da!!  Deler noen litt mer interessante bilder med dere ikveld, som faktisk har med turen å gjøre!
  Disse tok mamma av meg mens vi ventet på bussen i går. Har ikke redigert de enda, men lyset var likevel så fint! 

  Blogges ikveld snupper! 

   

 • Førstemann i rullestol  Heihei! Nå er jeg og mamma trygt fremme i Warzawa, som er første stopp i turen vår frem til Chicago. Er så rart, alle menneskene her er så like - et eller annet i ansiktene deres som virkelig tilsier at de er polske! Flyturen hit gikk veldig fint, jeg fikk en trerader alene, siden flyet ikke var helt fullt. Og det var så mange hjelpsomme mennesker rundt meg. Føler meg som en skikkelig krøpling. Neida. Joda. Men jeg er i allefall overlykkelig over at jeg vet at jeg kommer til å kunne gå normalt igjen og ikke trenger å støtte meg til krykker resten av livet! Takk Gud.

  Mamma tvang meg til å sitte i rullestol.
  Det gikk visst altfor sakte da jeg gikk med krykker! Haha.
  Vi kom jo selvfølgelig først i køen i sikkerhetssjekken også! Tar alle fordelene vi får, vi.
  Alle så på meg med de omtenksomme og store øynene!
  Fremme i Polen. 
  Nå ligger jeg i sengen min på hotellet og det er ca 6 timer til vi må være på vei til flyplassen igjen, som kun ligger 100m unna. 
  For meg er det så rart å tenke på at jeg virkelig skal til Amerika igjen, jeg klarer ikke skjønne det helt. Eneste jeg virkelig føler på er hvor mye jeg allerede savner Steffen. 
  Må nok kjøpe parfymen hans på tax free'en imorgen, slik at jeg kan lukte på den hver kveld. Fikk med en tskjorte fra han heldigvis. ♥

  Oppdaterer så snart jeg har nettilgang igjen! 

   

 • Les mer i arkivet September 2013 August 2013 Juli 2013

  Christina Damayanti

  Velkommen til bloggen min! Jeg kommer til å skrive mye om sunnhet, velvære og trening itillegg til skjønnhet og litt mer personlige ting. Håper du fortsetter å stikke innom :)

  Kategorier


  America Beauty Blogg Humor Kos Outfit Sunt og Godt Trening

  Arkiv


  September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013

  Siste innlegg


  Alle grønnsaker i en porsjon! Hjemmelaget bunnykostyme BIL-LAPPEN 2 års jubileum: Friday's Siden sist - Skolestart Shoppingtips i Chicago So be strong CAMARO ZL1 2013 Paparazzi through Michigan Ave. Blondiner på tur!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  Matbloggtoppen
  hits