Christina Damayanti - Denne bloggen vil handle om gleder, sorger, fantasier og opplevelser i livet mitt.:) Enjoy
Forside Add meg Om meg Kontakt

Natural SunshineGod morgen! Tenkte bare å haste blogge litt og vise dagens sminkelook. I dag og fortiden egentlig, går jeg med veldig naturlig sminke. I dag har jeg på meg et strøk brun maskara, uten vippetang og litt på øyenbrynene! Er så godt å føle seg fresh uten noe tung sminke som tetter porer og ofte gir uren hud. I sommer skal jeg definitivt fortsette med the natural. Litt rart å si at jeg er blitt avhengig av det? Men mer sminke spesielt foundation og masse puddere osv, synes jeg bare ser rart ut, spesielt om sommeren. Egentlig har jeg jo daglig pleid å bruke løsvipper og en del forskjellig, men veldig fint å slippe alt det styret! Fint man etterhvert innser ting. Haha:)

Bildene er bare tatt med iphone og ikke redigert. Dagens outfit legger jeg ut senere! Vi blogges, ha en super dag og nyt sommerværet! :)

 • Hair - The braided way  Her får dere et lite inspirasjonsinnlegg igjen. Personlig trenger jeg ofte litt inspirasjon til å prøve nye ting og finne nye looker. Fletten har i alle år vært veldig kjent, men det at det finnes så utrolig mange nydelige varianter, tror jeg kanskje ikke like mange er klar over!
     Håper du likte innlegget. Kommenter gjerne om du vil jeg skal legge ut flere slike. God natt kjære lesere!

   

  Anbefalning: Sunn Iskrem  Heihei! Tenkte å komme med en is-anbefalning til dere. På lørdag ville jeg og Steffen kose oss litt ekstra, etter at vi hadde stappet magene fulle av taco. Så da Steffen kom hjem fra butikken hadde han handlet med seg en sunnere versjon av iskrem. Nemlig iskrem laget av melk, istedet for fløte og uten tilsatt sukker! Hvor herlig er ikke det? Første gangen jeg smakte den var jeg litt skeptisk, men den smaker akkurat likt som den orginale versjonen med sukker og fløte! Den er helt perfekt til varme sommer dager som de vi har nå, sammen med for eksempel masse bær eller frukt, en gang i blant! Den eneste minusen med denne isen er jo at den selvfølgelig er en del dyrere, enn den vanlige. Easy-versjonen koster ca 50kr for 1 liter, men den orginale koster ca 35kr for 2 liter - men for oss er helsen viktigere enn pengene, så det blir nok den vi tyr til, fremover også. :) 
  Jeg toppet min skål med oppkuttet banan, delicious ♥

 • Summer Makeup and Hair Products  Siden jeg har blitt spurt om å lage en sminkevideo, og tror jeg kommer til å vente litt med det, tenkte jeg at jeg kunne vise dere hva jeg bruker daglig i ansikt og hår. 
  Personlig er jeg veldig glad i å være brun...brun og bruuun..... noe jeg ikke har blitt så veldig av i sommer... Så for meg er det veldig viktig med et godt solpudder!
  Når det gjelder sminke er det faktisk noen produkter det er lurere å investere litt i, som for eksempel foundations, puddere og concealere. - De skal jo være på huden din og blir trukket inn i huden også... og da er det viktig at produktene er av kvalitet, og at de er tilpasset hudtypen din. Maskaraer, øyenskygger og øyenbrynspenner er faktisk ikke like viktige i forhold til pris og merker, så man kommer langt med HM produkter her! :) Akkurat nå bruker jeg ikke foundation, det er mer om våren og vinteren, siden huden som regel er blekest på den tiden av året. 
  Maskara og hvit "vippebalsam" fra Diorshow, Leppemade fra Clarins, Concealer fra Maybelline, Solpudder fra Guerlain, Øyenbrynsblyant fra HM og vippetang fra Gina Tricot. 


  Disse to er jeg utrolig fornøyd med. Den hvite bruker man om natten, for å styrke vippene, slik at de ikke blir så tørre. 

  Vipperesultat. Tidligere brukte jeg løsvipper hver eneste dag og var heelt avhengig - men nå har jeg rett og slett sluttet med det og bestemt meg for å gi vippene en pause. 

  Disse to er jeg også helt avhengig av. Varmebeskyttende spray fra Proffs og Tangel Teazer - den eneste børsten som funker optimalt i extensions! (etter min mening) Sprayen bruker jeg rett etter jeg har dusjet, før jeg føner håret og igjen før jeg retter evnt krøller det. Beskyttelsessprayen har noe som ligner hårspray i seg også - det som gjør den så bra! Siden det glatter ut og retter håret mitt, slik at jeg slipper å rette det så mye - altså jeg slipper å dra rettetangen over håret mange ganger! Og det er jo supert, for retting sliter jo som kjent veldig.... 

  Beklager for at jeg ikke laget noe sminkevideo nå, men kanskje om ikke så altfor lenge! Skal prøve å bli flinkere til å oppdatere dere nå :) så skrik ut om det er noe dere spesielt vil jeg skal blogge om! 

   

 • Les mer i arkivet August 2013 Juli 2013 Juni 2013

  Christina Damayanti

  Velkommen til bloggen min! Jeg kommer til å skrive mye om sunnhet, velvære og trening itillegg til skjønnhet og litt mer personlige ting. Håper du fortsetter å stikke innom :)

  Kategorier


  America Beauty Blogg Humor Kos Outfit Sunt og Godt Trening

  Arkiv


  August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013

  Siste innlegg


  CAMARO ZL1 2013 Paparazzi through Michigan Ave. Blondiner på tur! Førstemann i rullestol Svar på spørsmålsrunden Mest populære baguetten i Norge Levis og Paljetter Tårer og svette på Volvat Privatsykehus Spørsmålsrunde Trøtte i trynet

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  Matbloggtoppen
  hits