Christina Damayanti - Denne bloggen vil handle om gleder, sorger, fantasier og opplevelser i livet mitt.:) Enjoy
Forside Add meg Om meg Kontakt

Respect the people who stay true to themselvesThis post will be written in english, since there are several people I want to understand what it's about. 

For many years ago I was sitting on a sidewalk in Italy. I was crying so hard and I seriously didn't know how I was going to keep on living. It felt like the whole world had collapsed. And out of nowhere a woman came to me, and was so kind. She comforted me and even though I couldn't understand a word of what she said, she reminded me of how many good people there still are, in the world.

This woman was a prostitute. I didn't know at the time, but I got to know by a another persons warning, "You should stay away from her, she is a whore!"
I remember the first thing that popped in my head. Even though she might be a whore, look cheap and do stupid things for a living, it doesn't define her as a person, and deffinitly not her soul. When I was sitting by the street and there where so many who just walked right past me. I was a thirteen year old girl, in a foreign country, with a langua


ge I couldn't understand and there where so many people who just walked right past me. Important people, with expensive clothes, nice watches, mothers with children and strollers, but they didn't take a minute of their lives to stop and ask if I was okay. But the one person, so many people would jugde just by her apperance, or job, actually stopped and cared. 

Understand what I am trying to say here? Even though if a person looks different, has a special hair color, a weird taste of clothing, "screaming" shoes or what not, it really doesn't say anything about their heart. It doesn't say weither the person is friendly, mean, intelligent, sad or happy. 

At least for me, it really doesn't matter how anyone looks, but what does matter is if the person would be there for me in my time of need. Those people who are so high on them selves that they just jugde everybody who don't look exactly like themselves, are the ones that DON'T deserve resepect. - So just forget them, don't care, live your life and be PROUD! 

Here are some pictures from yesterdays christmas party! With my gorgeous, Addi <3

 • Utdanning? Jeg skal jo bli toppblogger!  Jeg satt for meg selv i min lille egne tenke boble i sted, og funderte over hva jeg kunne utdanne meg som. Sannheten er, at jeg er så forferdelig lei skole. Hver dag går så sakte, jeg får nesten ingenting gjort ellers, det er alltid en eller annen prøve som henger over meg eller et eller annet jeg må gjøre eller huske på. Lekser, prøver, innleveringer, frister, notater, utleveringer, karakterer, timeendringer, fri, ikke fri.. Alt går så i surr!
   
  Og det er ingen hemmelighet at i dagens samfunn er det et stort press (ikke bare kroppspress, som om ikke det skulle vært nok?)  rundt det materielle. Man skal helst ha alt mulig, i alle varianter, utgaver, former og farger - i drøssevis. Og vet dere hva? For å få rå til disse tingene man "må ha" for å leve det lykkelige liv, må man ha en bankkonto full av cash. Og det betyr nemlig at for de som ikke har en god utdannelse, med plettfrie karakterer, lite fravær osv er det veldig vanskelig å leve til det optimale i dag. Jeg er nemlig altfor glad i det å droppe lekser, ta et par ekstra sykedager eller ferier for den saks skyld, og altfor lite glad i å pakke sekken, matpakke, løpe avgårde til bussholdeplassen klokken 7 om morningen og å komme hjem ved tre/fire tiden, dødssliten med en haug av lekser jeg skulle ha gjort, hengendes som en byrde over skuldrene hver eneste dag. It's just not my thing.
                          

  Så vet dere, så begynner dette med samvittigheten å kicke inn. For ja, jeg har jo flere mål i livet, og det er ikke å bli naver eller å sitte i kassa på Rema. Nei, de er faktisk mye høyere enn som så, såppas høye at jeg faktisk må sitte på skolebenken i muligens 10 år til for å oppnå de. Men jeg vet ikke om jeg klarer det. Da må jeg nemlig slite ræva av meg. Og det vil jeg egentlig ikke gjøre noe annet sted enn på trening - sier hun som snart har hatt over en uke fri....................
  Så nei, om ikke jeg plutselig får en stor dose skolemotivasjon kastet mot meg, vet jeg ikke hva annet jeg kan bli enn toppblogger?
  Cya in the pink life.  

                                                                                                                   
                                                                                                              

                                     Hm, ser man det... fikk nesten litt motivasjon av å se på dette søte skoleoutfitet!
  Åja, også var det dette med kuldegrader da.....

 • Alle grønnsaker i en porsjon!  I det siste har jeg hatt så dilla på supper. Supper, lapskaus, alt mulig som inneholder masse sunne grønnsaker til middag. I dag laget jeg derfor lapskaus, igjen. Det er så enkelt og det er som at jeg for hver bit bare blir friskere og sterkere. -Haha, neida, det er vel ikke akkurat sånn, men jeg innbilder meg nesten det, så det føles jo på en måte slik ut allikevel! 
  Jeg har nemlig feber i dag... og er derfor ikke helt i form kan man si, så litt ekstra vitaminer og mineraler er nok bare bra!
  Det jeg gjør er å kutte masse grønnsaker, lage buljong-vann og koke opp. Veldig enkelt med andre ord! Jeg kan komme med en mer spesifikk oppskrift til dere senere, om dere vil det. Dere må bestemme om jeg skal lage den grønne eller den hvit-oransje lapskausen forresten...XDXD
  Blir lite nye bilder på dere i dag, siden jeg klarte å glemme kameraet hos kjæresten..og også lite bilder fra vinkvelden vi hadde. Jeg presterte nemlig å ta med kameraet...men ikke minnebrikken. THUMBS UP.

  Har forresten en nyhet å komme med!!! Jeg og Steffen reiser nemlig til Gran Canaria 26.september! ALTSÅ OM 24 DAGER!!!! Ord kan nesten ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å få skikkelig kjærestetid i varmere strøk og besøke herlig familie. ♥ lykke. 
   F R I D A W I M A N
  Moje fotky ? Fotky na zdi
  Michelles blogg -
  Ella | via Tumblr
  Tumblr

  Gleder meg til å kunne oppdatere dere på hva vi gjør der nede. Blir så bra! Har du noen ferieplaner? :) 

 • BIL-LAPPEN  Dette innlegget skulle blitt postet i går kveld!
  Heya! Noen timer siden forrige post, so here goes! Dagen i dag har vært veldig bra. Startet selvfølgelig med skole, men vi hadde kort dag i dag, så det var ikke så ille egentlig. Merker at skole i små mengder, altså fra morningen til sånn 11-12 tiden går veldig bra, men etter det, så blir det bare for mye for meg, haha. Etter skolen var ferdig, halv tolv, dro jeg og Steffen til han for å slappe av og spise før trening. Solen skinte og gradestokken lå på litt over tjue, så det får jo også humøret til å stige selvfølgelig! Dagens treningsøkt gikk utover lår og rumpe med 2x13 minutter på elipsemaskinen. Kneet er fortsatt ikke bra, så må være forsiktig og ta all kondisjon i små økter for å ikke få sterkere smerter. -Men jeg er fornøyd så lenge jeg får trent idet hele tatt, egentlig. :) 
  Addeybebey  Mine fine piker. 

  Dette bildet tok jeg da jeg gikk til skolen i dag. Og på flere måter fikk dette bildet meg til å sette mere pris på hvor og hvordan jeg bor.
  Jeg, og vi her i Norge er så heldige som har så mye natur rundt oss. Vi har muligheten til å være i byer,
  med shopping og restauranter, men likevel har vi muligheten til å nyte naturen og alt det har å gi oss! 
   
  Vi blogges dere! ♥ 

 • Siden sist - Skolestart  Heyhey! Ja, som dere skjønner blir jeg rett og slett ikke flinkere på dette med å oppdatere jevnlig - og spesielt ikke når jeg lover det på forhånd. Så denne gangen skal jeg ikke si noen ting om hvordan bloggingen min blir fremover. (hehe) Det har ihvertfall skjedd ganske mye siden sist selvfølgelig. Det største er vel kanskje det at vi har startet på skolen igjen? For de som ikke vet det går jeg i 2.klasse, Studiespesialiserende, på Gran. 

  Gydis og Addis

  Carro og Thea 

  dobilder:pppp

  Uredigerte første skoledag bilder

  I år har jeg dessverre hatt så utrolig lite motivasjon for skole. Jeg ville heller tenkt meg å kunne ta en sommerferie til, uten noe som helst form for rutiner og heller sove og gjøre akkurat hva jeg kunne ønske de to neste månedene. Beklageligvis er jeg ingen magisk fee, så det blir nok skolebenken allerede 07.55, hver dag fremover. 
  Men det klarer jeg? Ja! .............

  hva tenker dere iforhold til skolestart? 

   

 • So be strong  At some point life always gets hard. Even if you are the pretty one, the smart one or the rich bitch. Life gets hard. So work with your self and be prepared. 
  Independence is key.
  Do you need a man? No
  Do you need to wear makeup to feel good? No
  Should you feel sad because someone spoke badly behind your back? No, that person has his/her own problems they have to deal with. 
  As long as you treat the people who deserve it good, and you take care of your self you're on the right road.  Bildet ovenfor ble jeg så fasinert av! Det skal opp på min vegg i hvertfall. 
  Går du gjennom en vanskelig tid? Synes du hjelper med inspirerende bilder? 
  Sov godt alle dere! 
   

 • Spørsmålsrunde  Tenkte å fyre i gang en spørsmålsrunde, så skal jeg se om jeg får til å svare på video. Noe du lurer på, så spør i vei! :)

 • Trøtte i trynet  Akkurat nå ligger jeg og jentene i sengen min. De to vedsiden av meg sover riktig nok enda, men jeg måtte våkne tidlig for å bestille legetime før USAturen. Det er faktisk bare tre dager igjen til avreise! Det har gått så sakte frem til nå, men nå begynner det å kanskje gå litt for fort? Jeg har ikke pakket, sett utvekslingsvenninnene mine altfor lite og jeg har ikke pakket ned et eneste plagg. Jeg trodde jo også jeg kun skulle være borte i 8 dager, fra 22.juli til 1.august. Men så viser det seg at det er hele 31(!!!) dager i juli... Turen er derfor 10 og en halv dag.... Og jeg og Steffen har aldri vært borte fra hverandre mer enn 5, så det er litt skummelt.

  Jeg fikk ihvertfall legetime klokken 11.40 i dag, overraskende nok. Jeg kan jo ikke reise til Amerika uten å vite hva som feiler benet mitt. Det er nå en uke+ 1 dag siden ulykken, og er enda både hovent og vondt. Jeg klarer fortsatt ikke rette det eller bøye det skikkelig, så er litt bekymret.. Men håper jeg får vite litt mer i dag. Uten sprøyter riktig nok..
  Hvis det er noen sprøyter inne i bildet tar jeg krykkene mine og løper så fort jeg kan... Hahah.. :( seriøst.

  Tror ikke noen av oss blir noe særlig fornøyd med noen av disse bildene... Vi ligger jo som sakt fortsatt som noen slakt i sengene og har veldig morgenansikter alle sammen! Nå våknet forresten Josefine og Inger Louise. Jippi! Blogges mer senere i dag:)

 • 7 sprøytestikk  Hei, beklager for så sen oppdatering! Denne dagen i dag, har jeg gruet meg til helt siden jeg fikk vite om den. Tidligere forrige måned fikk jeg nemlig vite at jeg hadde fått mitt første hull i en av tennene mine. Tannlegen satte opp ny time til meg og forklarte at jeg da måtte borre, og ville få bedøvelse gjennom en sprøyte. Personlig er jeg livredd sprøyter. Jeg kan nesten ikke høre noe verre enn nettopp det at jeg skal ta sprøyte, blodprøve ect, fordi angsten for både nålen og blod er så stor. Det høres kanskje dramatisk ut, men jeg pleier som regel å sitte og gråte en god stund også etter sprøytene er tatt. 
  Så dere kan tenke dere jeg ikke akkurat gledet meg da jeg var på vei til tannlegesenteret i dag.
   
  Livredd... mens jeg sitter og venter på å bli ropt opp til tannlegetimen. 

  Da jeg gikk inn på kontoret gikk det ikke lang tid fra jeg kom inn til jeg satt med øynene knipt sammen, hjertet dunkende i brystet og med munnen på vidt gap. 
  Selvfølgelig var ikke første dose med bedøvelsen stor nok. Heller ikke neste. Eller neste. Til sammen fikk jeg faktisk  7 sprøytestikk og jeg er enda litt forundret over at jeg overlevde. Haha!
  Det gikk jo faktisk ganske fint. Veldig lite blod er jo et stort pluss da! :) Så nå er hullet tettet og det blir forhåpentligvis leeenge til neste sprøyte jeg må ta. Blir kvalm bare ved tanken! 


  Bebi som hater å bli tatt bilde av, nettopp hjemme i fra jobb. <3 
  Senere dro jeg til svigerfamilien, helt lam i halve ansiktet, selvfølgelig for å se kjæresten!
  Hadde ikke noe særlig matlyst, ettersom jeg fortsatt var kvalm og uvel, men litt spiste jeg selv om jeg ikke kjente noen ting, haha.   Frida sitter alltid ved middagsbordet. 

  Svigermor og Kristian

  Steffen kjøpte ny KTM i går, må bare vise den til dere! Og om ikke lenge blir den nok enda mer strøken. Han er nøøøøye.. 

  Også meg da veldig fornøyd med å fortsatt være i live og ikke ha besvimt noe! :D  Her er jeg fortsatt lam.... på den siden hvor leppen ser minst ut nederst, det er siden jeg fikk alle stikkene på! 
  Ha en superkveld videre, så blogges vi om ikke lenge! 

  Har du tannlegeskrekk? 

 • Mørbanka etter Ulykke  Okei, haha, det hørtes veldig dramatisk ut - men det var det jo også, eller det kunne ihvertfall ha vært. Det er en grunn til at foreldre og skole slår så hardt ned på det at det er viktig at vi bruker hjelm når vi er små, og skal ut for å sykle. Det er for at vi skal beskytte hodet, samtidig som at det gir en viss mening, slik at vi lærer oss hva som er riktig. - Nemlig å beskytte kroppen mot eventuelle skader og å være forsiktig i trafikken. 
  På torsdag, da jeg var på vei til sentrum for å fylle bensin klarte jeg å legge meg altfor mye over til siden i en sving. Scooteren føk på siden langs asfalten, -meg med.  Etter en bitteliten stund kom en gammel dame for å hjelpe meg. Hun var ganske forskrekket, ettersom jeg lå med ansiktet ned mot veien og hadde blod på håndledd, knær (dette så hun ikke, pga jakke); og skulder.
  Og fyyy så vondt jeg har hatt i ettertid. Det er mandag i dag  og jeg kan enda ikke gå normalt på benet, sårene verker fortsatt helt utrolig mye, slik at jeg må bytte plaster flere ganger om dagen og det gjør veldig, veldig, veeldig vondt.. Likevel har det bedret seg mye siden selve ulykkesdagen! Og jeg var veldig heldig med tanke på at det ikke gikk enda verre.
  ca to timer etter ulykken. har dessverre ikke noen bilder av hvordan knærne så ut, men det tror jeg er like så greit..... 


  Og sånn ser det ca ut nå... + litt verk... Knærne mne ble også fulle av vann - så de ser litt chubby ut, haha


  Skulderen har ikke noe stort sår, men er hovedsakelig forslått..:( Føler meg enda ganske mørbanket, men kjenner at jeg er på bedringens vei - DET er godt! 

  Har du kjørt av før? 

 • Les mer i arkivet Desember 2013 November 2013 Oktober 2013

  Christina Damayanti

  Velkommen til bloggen min! Jeg kommer til å skrive mye om sunnhet, velvære og trening itillegg til skjønnhet og litt mer personlige ting. Håper du fortsetter å stikke innom :)

  Kategorier


  America Beauty Blogg Ferie Humor Kos Outfit Shopping Sunt og Godt Trening

  Arkiv


  Desember 2013 November 2013 Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013

  Siste innlegg


  Respect the people who stay true to themselves Utdanning? Jeg skal jo bli toppblogger! Girls like glitter Gotta love sale/Rabattkode tips: Christinas fitness/energi cookies We make our own fitspo Rabattkode til iherb.com Skal jeg gi opp? Alle grønnsaker i en porsjon! BIL-LAPPEN

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits