Christina Damayanti - Denne bloggen vil handle om gleder, sorger, fantasier og opplevelser i livet mitt.:) Enjoy
Forside Add meg Om meg Kontakt

Svar på spørsmålsrundenSiden det ikke kom så altfor mange spørsmål og jeg rett og slett ikke har tid til å filme før jeg reiser (om 3 og en halv time) svarer jeg skriftlig! Har forresten hverken kledd på meg, dusjet eller pakket enda... Heh.. Så må forte meg! Typisk oss! 

Hva er en vanlig lørdag for deg?
En vanlig lørdag er som oftest krøpet opp i armkroken til kjæresten med godteri og film. Hvis ikke er det fest, eller jentekvelder, noen ganger også trening, om jeg ikke har fått tid på dagen.
 

Favorittfilmer/serier? 
Sett veldig mye på One tree hill i det siste, men ellers er det Frustrerte Fruer og The Kardashians. 

Hva skal du bruke resten av sommeren til?
Reisen til Amerika med mamma, være med venner og kjæreste. Sverigetur. BLI NEGER ♥

 Har du så blåe øyne? eller bruker du linser.
Jeg bruker farge-forsterkende linser. Så øynene mine er ikke fullt så blå i virkeligheten nei. 

Hvordan ser håret ditt uten extensions?
Håret mitt går til under puppene, naturlig.

 Hva er du mest fornøyd med med deg selv? Hm. Musklene i armene kanskje? Haha, nei, jeg vet ikke helt. Er veldig glad i fregnene i ansiktet jeg har om sommeren!

Har du alltid vært glad i å trene? Nei!! Ikke i det hele tatt, for ca 2 og et halvt år siden trente jeg aldri og beveget meg ALTFOR lite. Jeg gikk mye på dansing en stund, men sluttet etterhvert.
 

Hvilke land har du vært i? Tar de jeg husker: Tyskland, Nederland, England, Italia, Amerika (bodd der), Sverige, Egypt, Danmark, Spania og Frankrike i alle fall! Mange av stedene har jeg besøkt flere ganger.  

Har du tatt Restylane i leppa! Slik tcmn har gjort?
Nei, leppene mine er helt naturlige.

Har du kjærste ? Det har jeg og vi har vært sammen i to år den 14.august!

Liker du noen ? Liker alle vennene mine og kjæresten min xD 

Der fikk dere svarene på de aller fleste spørsmålene! Dessverre får jeg nok ikke blogget så mye utenlands, men gjør det hvis jeg får mulighet! Uansett blir det masse oppdateringer når jeg er hjemme igjen! Kos dere masse fremover!

Er det noe du lurte på som du ikke fikk svar på?  

 • Levis og Paljetter


  Dagens outfit.
   
  Fy søren
  så godt og varmt det har vært i dag! Utrolig deilig "unorsk" sommer, haha! Men kan ikke være annet enn fornøyd. I dag har jeg vært med kjæresten min, i og med at det er den siste tiden jeg får med han før jeg og mams forlater Norge i morgen. Grugleder meg litt... er litt vondt å dra i fra alle her, men heldigvis blir det ikke så lenge før jeg er tilbake. Kneskaden har forresten ikke bedret seg noe særlig, men var i allefall på trening i dag og fikk kjørt noen mageøvelser og diverse øvelser for å strekke ut litt i bena. Mulig det er litt tidlig, men klarer ikke la være! Har også forhørt meg litt om treningsstudioer i Chicago, så satser på at jeg er sprek nok til å kunne få trent litt der også. :) 

  Utsikten utover Randsfjorden, sommeridyll. 

  One bitch here, one bitch there - them bitches 'r everywhere  Dør av disse E-Card'sene, det står så mye genialt! Hvis du er i litt bitchyhumør, eller vil trekke litt på smilebåndet, så les videre!
  Måtte bare legge ut noen av de her. Har dessverre ikke tatt noen bilder til dere i dag, ettersom jeg kun har ligget hjemme som et slakt. Bortsett fra at jeg var en tur på Gran med Mommo da, haha. Holder forresten på å gå i veggen... er så treningssyk at jeg vil ødelegge noe. Skal prøve å la være, itilfelle blir det noe jeg ikke er glad i, forhåpentligvis. 

  Blogges mer senere <3 Og tusen takk for alle koselige kommentarer! Setter så pris på det! 
  Sleep tight 

 • Stikkord:
  Les mer i arkivet August 2013 Juli 2013 Juni 2013

  Christina Damayanti

  Velkommen til bloggen min! Jeg kommer til å skrive mye om sunnhet, velvære og trening itillegg til skjønnhet og litt mer personlige ting. Håper du fortsetter å stikke innom :)

  Kategorier


  America Beauty Blogg Humor Kos Outfit Sunt og Godt Trening

  Arkiv


  August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013

  Siste innlegg


  CAMARO ZL1 2013 Paparazzi through Michigan Ave. Blondiner på tur! Førstemann i rullestol Svar på spørsmålsrunden Mest populære baguetten i Norge Levis og Paljetter Tårer og svette på Volvat Privatsykehus Spørsmålsrunde Trøtte i trynet

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  Matbloggtoppen
  hits