Christina Damayanti - Denne bloggen vil handle om gleder, sorger, fantasier og opplevelser i livet mitt.:) Enjoy
Forside Add meg Om meg Kontakt

Amerikanske stjerne pannekakerEtter en lang natt ble det amerikanske pannekaker på Steffen, Oda og meg. Det var faktisk overraskende lett å lage og de inneholdt ikke altfor mye sukker eller smør, men var utrolig gode! Perfekt søndags frokost! Nam:D
Nå skal vi gjøre oss klare for beinøkt på avancia og sol på brun og blid! Oppdateres senere! bare å si ifra om noen vil at jeg skal legge ut oppskrift, så gjør jeg det!:)

 • Daily inpiration

 • Med kjærlighet  Det vil alltid være en usikkerhet, en følelse av frykt, en redsel for tap av det som betyr deg mest. Det tilsier ikke at du er svak, eller har lite tro på deg selv, men at du er menneske og virkelig bryr deg om denne personen. Slike engstelser gjør vondt, de gnager seg dypt og langt i hjertet. "Tenk på alt jeg har å miste. Jeg har betrodd deg med alt som betyr noe. Du betyr alt for meg." Når følelser for en annen person er så dype kan det være veldig skremmende. Man kan aldri vite helt konkret hva en annen person tenker eller mener - men man kan tro og håpe. Jeg velger å tro, selv om jeg noen ganger blir usikker. Kjæresten min betyr så utrolig mye for meg. Uten han ville ikke livet vært et like bra. Han lyser opp hverdagen som ingen andre gutter har klart, han gir meg følelsen av å være verdsatt og elsket uansett hvor lite jeg mener jeg fortjener det og jeg vet at han aldri ville gitt slipp på meg uten en veldig stor grunn.
  Du er alltid der. Du elsker meg og er helt fantatisk. Tusen takk for at akkurat du er min og bare min gutt. I love you.

 • Delicious Healthy - Mat inspirasjon  Det er mange som fortviler seg over dette med å være sunn hele tiden. Og tro meg, man må ikke være sunn heele tiden for å ha en fin og slank kropp. Det viktigste er at du ikke kun spiser dritt, men passer på å spise ting som metter og høyner forbrenningen. Havregryn, krydret mat, egg, nøtter, fullkorn, kyllingfileet og grønnsaker er viktig for å ha en frisk og rask forbrenning. 

  Det har faktisk blitt gjort en undersøkelse på at de som spiser sjokolade (ikke i store mengder selvfølgelig) oftere,  er slankere enn de som kun spiser det en gang i blant. Så ta deg den raden med sjokkis og ha all nytelse med god samvittighet. Det fortjener du. ♥

  Her har jeg funnet noen fine bilder av masse deilig og sunn mat! Fint å se om man er usikker på hva man kan skal ha,
  og det meste er faktisk veldig enkelt å lage. :)

   
  Ikke sant det frister?  Alt ovenfor er mat du kan spise med god samvittighet. Kroppen din vil takke deg!

  Del gjerne sunne oppskrifter eller ideèr under! :)
   

   

 • Amerika-tur 2013  Sommer for meg er noe helt eget - det er den tiden i året jeg går rundt og gleder meg til hver eneste dag. Solen som steker mot huden og etterlater sin egen lukt og farge, varm vind i håret og gress eller sand mellom tærne. Muligheter for å treffe venner er enklere, siden dagene er lengre, festene er oftere, vi ikke har skole og scooteren står klar til enhver tid. Humøret stiger også for mange, spesielt meg. Jeg føler meg så mye mer vel når luften er varm og man ikke trenger å gjemme seg inni store boblejakker hver eneste dag, men heller gå i lette kjoler eller shorts! Frukten og bærene er også så mye deiligere på denne årstiden. Kalde ispinner, slush og sorbet. ♥ ahhh. Sommeren gir alltid så mange muligheter! Derfor elsker jeg det. 

  Mamma og jeg drar jo som sagt tilbake til Amerika den 23.juli. Jeg har virkelig ikke ord for hvor mye jeg gleder meg. Har søkt opp forskjellige butikker på nettet flere ganger for å se litt av hva de har til jeg kommer, haha! Her ser du noe av det jeg og mamma skal tiden vi er der 
  Selvfølgelig skal vi også ta manicure&pedicure, ta massemasse bilder og besøke slekninger. Vet dette kommer til å bli en helt fantastisk tur!

  har du en spesiell plan for sommeren du gleder deg til?


   

 • Utveksling - Avskjedsfest  Hei igjen! I dag tenkte jeg å skrive om et ganske relevant tema, nemlig utveksling. Hvert år er det mange stundenter mellom 15 og 18 år fra hele verden, som reiser hjemme ifra for å kunne oppleve livet fra en annen verdensdel og bli kjent med mange nye! Vanligvis er man borte i ca 10mnd uten noe besøk av foreldre eller venner - men disse reglene kan være veldig forskjellig fra selskap til selskap. Det vanligste innen utveksling er at man kan velge hvilket land man skal til, men om man skal velge et spesifikt sted vil det koste ekstra. På AFS.no står det at et utvekslingsår vil koste mellom 64.900kr og 85.000kr, men jeg ville heller rettet dette til 85.000 til 150.000, ettersom det pleier å gå mye mer penger enn man forventer!
  For å kunne dra på utveksling finnes det også visse krav som karaktersnitt, at man holder seg unna narkotika, ikke har rulleblad osv. 
  Desto tidligere du søker, desto høyere sjanse er det også for at du får en vertsfamilie fort.

  Min venninne, (ei av mange) Camilla skal reise til England nå til Høsten. Derfor holdt hun nå en stor avskjedsfest slik at hun fikk muligheten til å si hade bra til de hun stod nærmest.
  Jeg personlig, som ikke skal til utlandet synes jo det er veldig trist at så mange av mine venninner skal reise - ett år er jo velding lenge!

  Men selvfølgelig håper jeg jo at de får det veldig fint!  
  Vi hadde det uansett utrolig koselig. Bildene er fra jentevorset, med (nesten) alle av de aller beste. ♥ grillings, drikkings og latteeer 


  Stine Lise helt til høyre, skal også på utveksling; til Australia og Dorthe, ved Stine skal til USA. Sad :( 

  Jeg vet Camilla kommer til å få et herlig år og oppleve så utrolig mye, så jeg gleder meg masse på hennes vegne
  - but girl, I'm gonna miss u. 

  Har du noen venner som skal på utveksling i år?

  Snakkes :)

 • Barnedåp - Outfit  Hallo gulls! I dag har jeg og Steffen vært i barnedåp til ei skjønn liten prinsesse ved navn Ida Emilie. Hun er datteren av et vennepar av oss, så det var selvfølgelig veldig koselig å tilbringe dagen med dem. Festen ble til og med holdt ca 50m unna Steffen, så det passet perfekt! Å kjøre scooter i høyeheler ser veldig bra ut (?), men kan også være litt risky - spesielt med meg som sjåfør.... 
  Etter å ha blitt proppet fulle av mat fra koldtbord og masse kaker og bær fikk jeg Oda (lillesøsteren til Steffen) til å ta noen outfitbilder av meg i hagen deres. Så dette blir da det første innlegget med OUTFIT. Yey!
  Siden man må være veldig anstendig kledd i dåp var jeg litt bekymret for kjolelengden min, men det gikk heldigvis veldig fint! :D

  Antrekket bestod av en hel-hvit kjole, med enkelt snitt. Tilbehøret var skinn produkter. Vesken er vintage fra min bestemor - kjøpt i Paraguay for mange år tilbake. :) Elsker den!


  I midjen hadde jeg et skinnbelte fra Lindex, som ble knytt i ryggen. Skoene jeg brukte er også skinn - fra Zara. 

   

  Hva har dere gjort i dag? Skal jeg legge ut flere outfits?

 • Helt knust  Du vet følelsen, følelsen når du sitter der. Kanskje helt omringet av mennesker, men du klarer allikevel ikke la være å føle deg som den eneste personen i verden. Helt alene. Som om ingen forstår deg, eller virkelig bryr seg om deg. Man føler tårene som renner innvendig mye sterkere enn de tårene som faktisk renner nedover kinnene, halsen og brystet. Tankene, opplevelsene og de triste minnene man etterhvert samler i løpet av livet hoper seg opp og man klarer ikke tenke på annet. Uansett om det dreier seg om egen selvfølelse, urettferdighet eller ensomhet er det så ufattelig vondt. 

     Jeg får lyst til å skrike, hive alt i veggen eller taket - bare for å knuse det som kan knuses. Knuse ting - fremfor å føle på hvor knust man selv er. Er jeg mislykket? En slem person? Er jeg verdsatt? Tenkt på? I de mørke stundene vet man ikke - man klarer bare ikke tenke klart. Verden er mørk og lyset er så langt unna. 

  Ubetydelige hendelser blir gjort like store som de betydelige hendelsene. Raseri, sorg og forvirring blir blandet - kanskje den verste blandingen av de alle? Det fører kun til en ting; mørkhet.


  Eller gjør det det? For hver gang jeg ser igjennom weheartit, eller leser forskjellige quotes, kommer det alltid noe slikt som;
  You need a rainstorm to se a rainbow.  Everything that doesn't kill you, only makes you stronger. Selvfølgelig er det bare quotes, men de er skrevet av mennesker.

  Andre mennesker som har gått gjennom triste perioder, sorg til og med depresjoner - det må bety noe.

  Jeg har en god familie, mange gode venner og venninner og en kjæreste jeg aldri kunne drømt om å være så snill - likevel har jeg triste dager, perioder og uker. 

  Jeg kan ha en dårlig dag på skolen, droppe trening og kjefte for den minste ting - så etterpå føle meg som et så dårlig menneske. For ikke bare har jeg vært dårlig mot meg selv, men også mot de uskyldige  rundt meg, som faktisk elsker meg og vil meg alt godt.  
  Det er kjent at kjærlighet gjør deg blind - men sorg og sinne gjør det like mye. Man blir blind; blind for alt det gode i verden. Det finnes jo så utrolig mye bra. Tenker du egentlig over de tingene dine nærmeste gjør for deg? Gjør av seg selv, eller ofrer seg kun for at du skal kunne ha det bedre. Bruker tiden sin på å snakke med deg til du roer deg eller får deg til å tenke på nye tanker - lysere tanker.
  Tenk deg hver gang mammaen din har laget mat til deg, sagt hun er glad i deg eller holdt rundt deg. - Hun ville ikke gjort dette om hun ikke virkelig var glad i deg og satt pris på deg som den personen du er.
  Venninner ville ikke gått med deg, besøkt deg eller brukt tid med deg hvis de ikke hadde det morsomt med akkurat den personen du er.
  Og når det kommer til kjæreste og usikkerhet; Kjæresten din kunne valgt annen jente, eller gutt å være sammen med, men han eller hun valgte faktisk nettopp du - ikke fordi du er kjedelig, eller dum eller gjøre dumme valg i blant - men fordi du er spesiell og gjør at også din bedre halvdel føler seg bedre. 

  Det jeg ville få frem i dette innlegget var at uansett hvor mørkt det virker som verden er, er det alltid noen som bryr seg og er glad i deg. Det finnes alltid nye muligheter, endringer og valg som kan endres eller gjøres til det bedre. DU kan gjøre din verden bedre, både for deg selv og de du er glad i. 

  Du er unik og sterk og du vil få det bedre. - Bare jobb med deg selv og tenk over alle de positive tingene ved livet ditt du tidligere ikke har tenkt over. Verden er faktisk et sted med mange millioner av problemer, men også et sted med så uendelig mye kjærlighet. Du er ikke alene og du vil aldri være det.
   Dine muligheter for et fantastisk liv vil aldri gå tomt. - Take a chance and love yourself for it. 


   

  Tenk over tre ting noen har gjort for deg den siste uken og kommenter!   

 • Lurelærere  Tror dere ikke at lærerne våre lurte oss trill rundt? Hele klassen har vært helt sikker på at det var noen visse fag vi skulle opp i.. Og i dag tidlig, rett før klokken slo ni, satt jeg og venninnene mine med tidenes sutrete ansikter, slappe øyne og med de fortvilte tankene.. Men Ingen i klassen kom opp i eksamen! Jeg er så utrolig lykkelig. Dette skal feires skikkelig imorgen kveld, skal jeg si dere, og godt skal det bli. Haha!
  Akkurat nå ligger jeg i sengen og er dødssliten etter altfor lite søvn. Var på harrytur i går og kom hjem litt sent... Pictures of some stuff I bought later!

  Det første bildet (snap) ble tatt rett etter vi fikk vite at vi ikke kom opp, haha.

  Bilde nr to og tre er fra tirsdagen, da vi hadde en superkoselig jente-grillkveld hos Henriette! Må gjentas snart! <3

  Kom du opp i eksamen?:)
  Kommenter gjerne!

 • Kjapp oppdatering!  Hei igjen! Dette blir da et mobilinnlegg siden jeg ikke sover hjemme i natt og pcen min er liggendes på skolen for nye programvarer. Jeg får nemlig snart Photoshop og en haug med andre programmer!
  I dag har jeg vært på skolen og klassen vår kom faktisk ikke opp til muntlig i dag heller, så da er det en trekning til som gjelder, som blir på torsdag. Kryss fingrene for at jeg ikke blir trukket!:)

  Jeg har også vært på trening og trent hovedsakelig lår, rumpe og mage itillegg til kondisjon. Det gikk faktisk skikkelig bra og ble en av de beste øktene på en veldig god stund! Thumbs up!
  Forresten som dere ser, driver jeg og får hjelp av ei venninne til å fikse design og header til meg! Flinke Ane Marita! <3

  Nå er jeg så sliten etter å ha trent i nesten to timer og veldig mett etter en altfor sen middag, som bestod av kyllingfilet og ris som kjæresten min laget til meg. :)
  Sov godt søte!

 • Les mer i arkivet August 2013 Juli 2013 Juni 2013

  Christina Damayanti

  Velkommen til bloggen min! Jeg kommer til å skrive mye om sunnhet, velvære og trening itillegg til skjønnhet og litt mer personlige ting. Håper du fortsetter å stikke innom :)

  Kategorier


  America Beauty Blogg Humor Kos Outfit Sunt og Godt Trening

  Arkiv


  August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013

  Siste innlegg


  CAMARO ZL1 2013 Paparazzi through Michigan Ave. Blondiner på tur! Førstemann i rullestol Svar på spørsmålsrunden Mest populære baguetten i Norge Levis og Paljetter Tårer og svette på Volvat Privatsykehus Spørsmålsrunde Trøtte i trynet

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  Matbloggtoppen
  hits