Christina Damayanti - Denne bloggen vil handle om gleder, sorger, fantasier og opplevelser i livet mitt.:) Enjoy
Forside Add meg Om meg Kontakt

BIL-LAPPENDette innlegget skulle blitt postet i går kveld!
Heya! Noen timer siden forrige post, so here goes! Dagen i dag har vært veldig bra. Startet selvfølgelig med skole, men vi hadde kort dag i dag, så det var ikke så ille egentlig. Merker at skole i små mengder, altså fra morningen til sånn 11-12 tiden går veldig bra, men etter det, så blir det bare for mye for meg, haha. Etter skolen var ferdig, halv tolv, dro jeg og Steffen til han for å slappe av og spise før trening. Solen skinte og gradestokken lå på litt over tjue, så det får jo også humøret til å stige selvfølgelig! Dagens treningsøkt gikk utover lår og rumpe med 2x13 minutter på elipsemaskinen. Kneet er fortsatt ikke bra, så må være forsiktig og ta all kondisjon i små økter for å ikke få sterkere smerter. -Men jeg er fornøyd så lenge jeg får trent idet hele tatt, egentlig. :) 
AddeybebeyMine fine piker. 

Dette bildet tok jeg da jeg gikk til skolen i dag. Og på flere måter fikk dette bildet meg til å sette mere pris på hvor og hvordan jeg bor.
Jeg, og vi her i Norge er så heldige som har så mye natur rundt oss. Vi har muligheten til å være i byer,
med shopping og restauranter, men likevel har vi muligheten til å nyte naturen og alt det har å gi oss! 
 
Vi blogges dere! ♥ 

 • 2 års jubileum: Friday's  Den 14.august, 2011, spurte verdens beste gutt om jeg ville være kjæresten hans, på kne.♥ Det føles så lenge siden, siden jeg nesten ikke kan forestille meg livet mitt før den tiden, men allikevel har tiden gått veldig fort! Når man finner den gutten som får deg til å le, selvom du nettopp har sittet og grått og har følt verdensundergang er det noe spesielt. Kjæresten min er en person som alltid klarer å få meg til å føle meg bedre, lykkeligere og heldigere. Vi ler som barn, lekeslåss, koser og setter pris på hverandre. Og når man har det så bra er det jo ikke rart tiden går fort? Jeg gleder meg iallefall til tiden fremover, like mye som jeg gledet meg den dagen vi ble sammen, for jeg vet at det vi har ikke bare kan fordufte iløpet av noen måneder - heldigvis! 

  Steffen tok meg ihvertfall med på en date, for å ferie. Vi dro til Oslo med tog, rett etter trening, forrige lørdag for å kose oss og spise på TGI Friday's.

   
  Sharing-appetizer: Med Fritert scampi, fritert kylling og spareribs!
  Kyllingen, som var litt spicey, er favoritten min, SÅ trist at den ikke finnes i en egen hovedrett!   Fajitas-retten min! Første gang jeg prøvde, og den var god - men det er andre ting jeg heller vil ha når vi først er på Friday's,
  så jeg blir nok ikke til å bestille den igjen, men var greit å ha prøvet noe nytt uansett!

  Uredigerte bilder, siden jeg ikke har min egen pc at the moment. Og sitter i time... Jada, mamma. 

  Vi hadde det uansett utrolig koselig! Og avsluttet kvelden med å kjøpe en pose smågodt til hjemturen. OG frozen yoghurt fra Deli de Luca - love it! 
  Blir nok ikke lenge til neste date, og jeg gleder meg allerede.♥ Føler meg som verdens heldigste. Tusen takk♥


 • Siden sist - Skolestart  Heyhey! Ja, som dere skjønner blir jeg rett og slett ikke flinkere på dette med å oppdatere jevnlig - og spesielt ikke når jeg lover det på forhånd. Så denne gangen skal jeg ikke si noen ting om hvordan bloggingen min blir fremover. (hehe) Det har ihvertfall skjedd ganske mye siden sist selvfølgelig. Det største er vel kanskje det at vi har startet på skolen igjen? For de som ikke vet det går jeg i 2.klasse, Studiespesialiserende, på Gran. 

  Gydis og Addis

  Carro og Thea 

  dobilder:pppp

  Uredigerte første skoledag bilder

  I år har jeg dessverre hatt så utrolig lite motivasjon for skole. Jeg ville heller tenkt meg å kunne ta en sommerferie til, uten noe som helst form for rutiner og heller sove og gjøre akkurat hva jeg kunne ønske de to neste månedene. Beklageligvis er jeg ingen magisk fee, så det blir nok skolebenken allerede 07.55, hver dag fremover. 
  Men det klarer jeg? Ja! .............

  hva tenker dere iforhold til skolestart? 

   

 • Shoppingtips i Chicago  For dere som kanskje vurderer å reise til Chicago selv, er det lurt å fange opp noen gode tips før man reiser. I store steder som Amerika er det omtrent uendelig med forskjellige steder og butikker man kan stikke innom, men som alltid er noen steder bedre enn andre. Jeg er ingen ekspert selv, men siden jeg bodde der i 5 og et halvt år med mamma og var der nå, er jeg ikke heelt blåst på det området. 

  MAT:
  Hvis du kun skal kjøpe mat, anbefaller jeg Domonick's eller Mega Store. Dette er to svære matbutikker, hvor du virkelig finner alt mulig. De har salatbarer, fruktbarer, kyllingbarer, egne cafèer og pharmasiaer i de fleste av butikkene sine og mange, mange hyller med både amerikanske, norske og tyske varer.  
  Samtidig har de alltid masse gode tilbud. Coupons er jo veldig populært i USA - og hvis jeg hadde bodd der, hadde jeg nok blitt en skikkelig coupon-freak. Haha!

  Walmart og Target er også veldig populært. Der finner du virkelig alt mulig.  Alt bra støttebånd til knærne, til solariumskremer eller puter til sofaen og mat. Og alt er suuperbillig. Til og med bikinier! Jeg lyver ikke når jeg sier at jeg fant flere bikinier på Walmart jeg faktisk syntes var finere enn VS-bikiniene. Til en tredjedel av prisen!  

  Klær og Sko. 

  Helt siden jeg var liten husker jeg at mamma og jeg dro på Old Orchard for å shoppe eller bare ha en hyggelig kveld. Det er et eget sted, med koselige veier innenfor et område hvor du finner alle mulige slags butikker omtrent. Michael Kors, Nine West, Macy's, Abercrombie, Victorias Secret, Forever 21 - you name it. Det eneste jeg kan komme på at de faktisk ikke har, er HM. Men Forever 21, slår de virkelig ned i støvlene altså. Like billige, men mye freshere og finere klær etter min mening.  Alle butikkene ligger forresten langs en gate, hvor du finner butikker ved begge sidene av deg. Fantastisk ♥
  De har også rullestoler du kan låne opptil 3 timer, eller egne "lockers" du kan sette igjen ting i om du ønsker. De har et svær parkeringshus, utenfor, men også mange busser som kan ta deg direkte til Old Orchard. 
  ,
  Hvis du vil lese mer om flere shoppingtips - i Downtown Chicago, kommer det i et innlegg senere. :) 

 • Stikkord:

  So be strong  At some point life always gets hard. Even if you are the pretty one, the smart one or the rich bitch. Life gets hard. So work with your self and be prepared. 
  Independence is key.
  Do you need a man? No
  Do you need to wear makeup to feel good? No
  Should you feel sad because someone spoke badly behind your back? No, that person has his/her own problems they have to deal with. 
  As long as you treat the people who deserve it good, and you take care of your self you're on the right road.  Bildet ovenfor ble jeg så fasinert av! Det skal opp på min vegg i hvertfall. 
  Går du gjennom en vanskelig tid? Synes du hjelper med inspirerende bilder? 
  Sov godt alle dere! 
   

 • CAMARO ZL1 2013  Shiiit! Nå er det altfor lenge siden jeg har oppdatert dere! I forrige innlegg var jeg fortsatt i Chicago, downtown, på Michigan Avenue og nøt alt det "amerikanske." Nå ligger jeg hjemme på vår kjære familiegård, i moffas seng og har nettopp mottat kofferten min på døren. Den ble nemlig etterlatt i Washington, på vei hjem. Dere kan tenke dere jeg var skuffet da jeg kom frem til Oslo og fikk beskjed om det! Hele 50kg med bagasje, helt etterlatt. Hmpf:( MEN DEN ER HER NÅ SÅ ♥♥  
  Fremover kommer jeg til å lage en del innlegg om USA har jeg tenkt. Muligens også en innkjøpsvideo om jeg får hjelp til det om ikke så lenge.

  Må forresten vise dere bilder av bilen vi leide mens vi var på ferie.

  Miss my baby.   Victorias Secret♥
   Pyttpytt. Hverdagskost liksom. 

  Håper dere fortsetter å følge med fremover og kommenterer, så skal jeg bli flinkere med bloggingen nå som jeg er hjemme! ;*

 • Les mer i arkivet November 2013 Oktober 2013 September 2013

  Christina Damayanti

  Velkommen til bloggen min! Jeg kommer til å skrive mye om sunnhet, velvære og trening itillegg til skjønnhet og litt mer personlige ting. Håper du fortsetter å stikke innom :)

  Kategorier


  America Beauty Blogg Ferie Humor Kos Outfit Shopping Sunt og Godt Trening

  Arkiv


  November 2013 Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013

  Siste innlegg


  Utdanning? Jeg skal jo bli toppblogger! Girls like glitter Gotta love sale/Rabattkode tips: Christinas fitness/energi cookies We make our own fitspo Rabattkode til iherb.com Oppsummering og bildedryss: Gran Canaria Skal jeg gi opp? Alle grønnsaker i en porsjon! BIL-LAPPEN

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits