Christina Damayanti - Denne bloggen vil handle om gleder, sorger, fantasier og opplevelser i livet mitt.:) Enjoy
Forside Add meg Om meg Kontakt

Girls like glitterHallo alle fine!
Nå klarer jeg selvfølgelig ikke laste opp noen bilder, så det er veldig typisk...
Tenkte bare å droppe innom for å si god helg! Jeg kan virkelig ikke beskrive hvor deilig det er, det å kunne være med de du er glad i hele dagen, slippe å stå opp eller legge deg tidlig, trene på formiddagen og bare nyte hver dag maks! Ahhh.... Vil ikke uken skal begynne igjen....
Men jo, jeg fikk nellypakken min i dag! Sååååe, dere skal få se alt jeg fikk, enten ikveld eller imorgen, tenker jeg:D
Steffen og jeg har også vært og trent i dag. Legday på meg - og nå etter at jeg har begynt å kjøre mer beinpress, med tyngre vekter har jeg faktisk allerede merket at lårene og rumpa vokser. Olabuksen min sprakk nesten etter treningen i dag. Hahahah, pump! Velvel, dere får ha en fantastisk helg videre, så blogges vii! ??

 • Gotta love sale/Rabattkode  Heihei! Når det gjelder den forrige oppskriften jeg delte, skrev jeg at den var sukkerfri. Det er visst ikke helt sant, en leser gjorde meg nemlig oppmerksom på at det var noe sukker i den havregrøtposen som man skulle blande inn, men det er veldig lite, selvfølgelig. OM det blir et problem, er det bare å bytte ut posen med 60 gram vanlig havregryn + 1/4 most eple ekstra og 2ts kanel ekstra.
  Problem solved! Haha :) 

  SÅ;
  Ahhh, nå de siste dagene har jeg vært en skikkelig netthandler... Nelly har jo supersalg nå, så jeg klarte ikke la være. Jeg fikk nemlig bestilt 4 kjoler, 2 par pumps og en peplum topp til bare 993kr! Sykt billig!
  Gleder meg utrolig mye til å få prøvd alt, vet at den ene kjolen i allefall kommer til å bli brukt når det nærmer seg jul. Ah, lykke! Og det beste av alt er det at jeg skal overraske min kjære mor med regningen.
  Hun fortjener den akkurat nå, føler jeg... heh
  I tillegg til det bestilte jeg 3 klokker, hvorav en av de er en treningsklokke og nye exstensions ifra Ebay.
  Jeg kjøper alltid nye exstenions derfra, de jeg har bestilt tidligere har nemlig vært i mye bedre kvalitet, mye mer hår i hver pakning og en del billigere enn det jeg tidligere har kjøpt hos feks Rapunzel og Sweden.  Valgte også en ny type exstenison denne gangen - microrings, fremfor tapen jeg har i håret nå.
  Har nemlig fått en del floker igjen, så må forte meg å komme meg til frisøren før alt håret mitt blir ødelagt!
  Er det noen av dere som har noen tips når det gjelder microring? Hvordan det burde settes i, behandles osv?   Og ikke nok med det, men jeg bestilte også noen produkter fra e.l.f for første gang! Tror jeg bestilte 11 produkter? Til rundt 250kroner, som er helt utrolig. 
  På billigkjedene her hjemme, pleier man ikke få et pudder til under den prisen, omtrent! Og når jeg har hørt så mye bra om e.l.f, tenkte jeg bare; why not? 
  Brukte også rabattkoden hvor du kan få 50% avslag på hvert produkt du handler derfra, så lenge du handler for en minimumpris på 20 pens. Så prisen ville jo egentlig vært på ca 500kr. GOTTA LOVE SALES. 
  Rabattkoden til de som bor i EU og UK: 5010131

  Gleder meg til å vise dere alt det nye jeg har kjøpt! Håper dere får en superdag på skolen. Jeg har nemlig valgt å bruke studiedagen min, så jeg ligger enda i sengen og slasker. 

  Vi blogges ♥

   

 • Stikkord:

  tips: Christinas fitness/energi cookies  Heeei!
  Som dere sikkert vet så har butikkhyllene allerede fylt seg opp med alle mulige slags julevarianter av usunne kjeks og kaker. Og etter at jeg en dag så havreflarn på hyllen på kiwi, har jeg hatt så utrolig lyst på det! Derfor bestemte jeg meg for å bake en sunn versjon, for så å dele med dere! Oppskriften jeg har funnet på helt selv, etter riktig nok å ha sett på en oppskrift til de "normale havreflarnene." Som dere får oppskriften på her:
  Ingredienser:
  150 g smør
  200 g havregryn
  2 egg
  250 g sukker
  2 ts bakepulver
  Fremgangsmåte:
  Smelt smøret og hell det over havregrynene. Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland alt. Sett deigen med teskje på bakeplate med smurt bakepapir. Husk god avstand, 12 stk. pr. stekeplate er passelig. Deigen flyter utover.
  Stekes ved 200 grader i veldig få minutter, til de er lysebrune. Avkjøl på platen, kakene er for myke til å bli flyttet på med det samme de er stekt. (ca 40/50 småå havreflarn) 

  CHRISTINAS SUNNE VERSJON♥: 
  KJEKS UTEN SMØR, MEL ELLER SUKKER.
  3 spiseskjeer virgin kokosolje (brukte Cocosa)
  100g havregryn
  1 pose (60g) "Bjørn Havregrøt med Eple og Kanel" 
  ca 50g opphakkete mandler (mandelmel kan også brukes)
  ca 50g rosiner
  1 egg + 2 eggehvitter
  1 halv most eple (mos med stavmikser eller lignende)
  2 ts kanel
  5 ss søtning (jeg bruker XyloSweet - All Natural / 0g carb) 
  2 ts bakepulver
  Fremgangsmåte♥:
  Sett ovnen på 200g.
  Putt kokosoljen i mikroen i ca 10sek, slik at den blir skikkelig rennende og hell det over all havregrynen, la det hvile i ca 10 min. (inkludert havregrøtposen)
  Da har du tid til å finhakke mandlene, finne frem rosiner og mose det halve eplet.
  Ta så egget, eggehvittene og søtningen og lag eggedosis.
  Bland eggedosisen med havregrynblandingen, rør godt. 
  Så blander du inn mandlene, rosinene, eplet - rør.
  Bakepulveret blander du godt inn, helt til slutt.  ♥Ta så en ss med røre oppå et bakepapir, husk å ha god plass til hver skje med røre og ikke lag en ball (det gjorde jeg først), men trykk heller deigen til en flatere kladd. 
  Cookiesene skal kun være i ovnen i et par min - hvis de fortsatt er mye når de taas ut av ovnen er det kun positivt, de stivner etter de har stått i romtemp en stund!
  KOS DEG & NYT!
   


  Fysøren... DE er så gode, men det ble helt feil å sammenligne disse med havreflarn, for det er en helt annen type kjeks - jeg vil myye heller spise den sunne og GODE (myyyye bedre) versjonen min, hihi.
  For å si det slik, spise jeg tre, nå med en gang. Men dårlig samvittighet? Neh, finnes ikke etter å ha spist disse. Helt klart en variant jeg kommer til å bake mange flere ganger.
  Prøv dere også?
  Håper dere likte tipset og oppskriften!

  Vi blogges

   

 • Stikkord:

  We make our own fitspo  Hej! Tenkte bare å skrive et lite innlegg nå, jeg er nemlig ganske "pooped," etter skoledagen i går som varte fra 7:55 til ca 21:30 om kvelden. DET var ille det. Det var nemlig åpenskole for alle tiendeklassingene som skulle starte på videregående til høsten igjen. Rettslære og tysken, som jeg tok del i, holdt begge skuespill, det ene bedre enn det andre. Likevel måtte vi ha holde hvert skuespill 6 ganger og høre på de andre gruppene også. Det blir 36 stykker det, på tre timer, haha! Vi fikk en liten godteripose av læreren vår som belønning i dag da, så det var koselig. ♥

  Men til det innlegget egentlig skulle handle om: nemlig fitspo. Dere vet, jeg vet, foreldrene våre vet og søsknene våre vet - omtrent alle vet hva fitspo er. Det er drøssevis av quotes og bilder av topptrente jenter og gutter, med idealkroppen. Medias versjon av perfeksjon. Markerte muskler, tynne midler, sterke lår og spretne rumper og pupper. (hvis vi ikke tenker på de som overdriver litt, og heller går mot det som ser ut som stenpupper da, haha) 
  I går tok nemlig jeg og to venninner noen bilder mens vi var på trening, ikke av oss mens vi trente, men på gøy - for å prøve noe nytt. Ingen av bildene var perfekte, for ingen av oss har helt perfekte kropper, holdninger eller stabilitet til tusen, men vet dere hva? Vi hadde det så gøy! Det var morsomt å få til noen slike bilder idet hele tatt, og jeg vet at vi kommer til å få det til enda bedre neste gang!
  Vi er spreke, trener og spiser både sunt og usunt - alle tre, og vi forbedrer oss. THAT'S WHATS FUN! Du skal nemlig konkurrere mot deg selv, ikke noen andre. For ingen, ingen har lik kropp som deg. Du har den gaven at du har en helt unik og spesiell kropp du kan forme til det bedre, eller ikke forme i det hele tatt, your choice, så lenge du er fornøyd! 
  Min aller beste - helt siden den tiden da vi satt og telte hvor mange tenner vi manglet til den dag i dag. ♥

  flinke piker ♥

  fine Henri og Inger Louise♥

  Fremover skal ihvertfall jeg legge mer vekt på det at pointet med treningen er ikke bare å få større muskler, bli sterkere og sunnere 
  -men også bare det å bli den bedre og gladere versjon av meg selv.
  Høres ikke det fanatastisk ut, kanskje?

  Vi blogges!

   

 • Stikkord:

  Rabattkode til iherb.com  Heihei! 
  Nå tenkte jeg å gi dere et lite tips. Etter denne "sunnhets- og trene-bølgen" kom, er det jo veldig mange som har blitt veldig opptatte av dette med kosthold.
  Likevel tror jeg ikke det å gi opp noe helt, blir riktig. Hvem kan vel leve et helt liv uten en eneste smak av sjokolade eller bakst? Ikke jeg ihvertfall! 
  Derfor vil jeg tipse dere om www.iherb.com. Det er nemlig en nettside hvor du kan bestille sunne varer, til en myye billigere pris! I Norge er jo selvfølgelig alt av mandelmel, 
  sukrin, proteinbarer og slike ting utrolig dyrt. Og det er jo veldig dumt, ettersom at det er med dette man kan gjøre usunne ting til sunne ting! 
  Jeg har ihvertfall begynt å bestille derfra. Og i dag fikk jeg min andre pakke levert på døren.
  To pakker med måltidserstattere/sjokolade/proteinbarer fra Atkins.
  Barer fra Atkins bestilte jeg forrige gang også, og de smaker helt fantastisk! 
  De selger mange forskjellige varianter og kan helt klart sammenlignes med vanlige
  sjokoladebarer. Noen få versjoner selges også i Norge, men de er myyye dyrere. 

  Dressingen til venstre og sjokoladesirupen til høyre fra Walden Farms.
  Jeg bestilte Raberry Vinagrette dressingen og Chocolate Syrupen fra Walden Farms. 
  Syrupen har jeg bestilt tidligere, og den smaker ikke akkurat som ordentlig sjokolade, men er helt grei til å være helt uten fett og karbohydrater.
  Dressingen, (den ordentlige versjonen) smakte jeg i USA og den var helt himmelsk, så jeg ville bare prøve WF'versjonen, den var selvfølgelig ikke like god
  men funker helt fint! Så jeg kommer til å benytte meg av den også! 
  De andre produktene har jeg bestilt tidligere, itillegg til enda en sjokoladesirup, som er spist opp.
  Det eneste produktet jeg ikke anbefaller er "peanut spread," den er helt forferdelig. Smaker KUN kjemikaler, så burde vært i søpla for lengst.  

  Naturell sukrin, helt uten karbohydrater - "fake sukker"  fra Xylo-Sweet

  Denne gleder jeg meg veldig til å prøve. Den kan både brukes i bakst, på for eksempel proteinpannekaker eller i vanlig kaffe! 
  Supert for å unngå alle kaloriene og karbohydratene som finnes i det vanlige sukkeret. - Itillegg til at du unngår det varierende blodsukkeret.

  Pakken du bestiller blir altså levert  på døren, 3-6 dager etter bestillingsdato. Så lenge du bestiller varer under 8lbs koster hver lb kun 1 dollar i frakt, noe som er veldig billig for så rask levering. 
  Et tips er å alltid bestille pakker for 200kr eller under, for å unngå toll.

  RABATTKODE:  PSD662

  Du kan nå benytte deg av denne rabattkoden, som vil gi deg 10 dollar i avslag på ditt første kjøp på iherb.com.
  Det betyr at du kan bestille for 10 dollar ekstra, uten noen form for toll!
  Håper du likte innlegget og får bruk for rabattkoden.

  Ha en super kveld, vi blogges ♥ 

 • Skal jeg gi opp?  Hei kjære lesere! Dere kan tro jeg ble overrasket da jeg kikket innom her og fortsatt så at det var noen som leste bloggen min daglig. Det var koselig!  
  Akkurat nå ligger jeg i kjærestens seng og er i full gang med matte lekser.... som jeg ikke forstår. Dere vet følelsen når dere så gjerne skulle ønske at dere fikk til noe, men at det rett og slett ikke går? Jeg har den følelsen akkurat nå. Jeg skal løse en oppgave som er veldig lik den jeg løste tidligere i dag, med læreren hengende over skulderen min. Vi fikk det til så lett. Men nå sitter jeg da her, med et rutete ark foran meg. Minus førtito pluss minus parentes to parentes opphøyd i to minus 9 ganger førtifire ganger førtifire deltpå to ganger ni. "Løs likningen ved hjelp av abc-formelen." 
  Trekke sammen, plusse, dividere, åj, den parantesen burde blitt løst? Shit.
  Matte er ikke min beste side. Og det er ikke gøy, ikke nå som jeg føler jeg ligger så langt bak at jeg lever i min egen galakse hver mattetime. Språket de rundt meg snakker er uforståelig. Galskap.
  Hvordan får de det til? JA, jeg forstår, i det ene minuttet læreren kun står med meg. Men når hun går frem til tavlen, står og snakker foran hele klassen og rusher forbi i all hast, gjennom hver oppgave, da detter jeg helt ut. Jeg skriver, tenker, ser og skriver enda mer. Forstår jeg? Nei.

  Jeg har ikke den vanskeligste matten på VG2 engang, jeg har Smatte som er realfaglig, som er "på midten av skalaen" for vanskelighetsgradene. Skal jeg bytte til den enklere versjonen? Jeg har veldig lyst. Det hadde gjort hverdagen litt lettere, mindre stress, mindre frustrasjon, men likevel er det noe som holder igjen. Jeg vet ikke om jeg klarer å gi opp. Ihvertfall ikke helt enda. Vi får se.
  Åh, kjære matte. Vær så snill. Kjære hjerne! Kan dere ikke bare jobbe sammen? Slik at dette blir litt enklere for meg?

  Måtte få ut litt frustrasjon akkurat nå.
  Legger ved noen bilder fra ferien jeg og kjæresten nettopp har kommet hjem ifra, snakkes igjen om ikke så lenge! 
   

 • Les mer i arkivet November 2013 Oktober 2013 September 2013

  Christina Damayanti

  Velkommen til bloggen min! Jeg kommer til å skrive mye om sunnhet, velvære og trening itillegg til skjønnhet og litt mer personlige ting. Håper du fortsetter å stikke innom :)

  Kategorier


  America Beauty Blogg Ferie Humor Kos Outfit Shopping Sunt og Godt Trening

  Arkiv


  November 2013 Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013

  Siste innlegg


  Utdanning? Jeg skal jo bli toppblogger! Girls like glitter Gotta love sale/Rabattkode tips: Christinas fitness/energi cookies We make our own fitspo Rabattkode til iherb.com Skal jeg gi opp? Alle grønnsaker i en porsjon! BIL-LAPPEN 2 års jubileum: Friday's

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits