Christina Damayanti - Denne bloggen vil handle om gleder, sorger, fantasier og opplevelser i livet mitt.:) Enjoy
Forside Add meg Om meg Kontakt

Utdanning? Jeg skal jo bli toppblogger!Jeg satt for meg selv i min lille egne tenke boble i sted, og funderte over hva jeg kunne utdanne meg som. Sannheten er, at jeg er så forferdelig lei skole. Hver dag går så sakte, jeg får nesten ingenting gjort ellers, det er alltid en eller annen prøve som henger over meg eller et eller annet jeg må gjøre eller huske på. Lekser, prøver, innleveringer, frister, notater, utleveringer, karakterer, timeendringer, fri, ikke fri.. Alt går så i surr!
 
Og det er ingen hemmelighet at i dagens samfunn er det et stort press (ikke bare kroppspress, som om ikke det skulle vært nok?)  rundt det materielle. Man skal helst ha alt mulig, i alle varianter, utgaver, former og farger - i drøssevis. Og vet dere hva? For å få rå til disse tingene man "må ha" for å leve det lykkelige liv, må man ha en bankkonto full av cash. Og det betyr nemlig at for de som ikke har en god utdannelse, med plettfrie karakterer, lite fravær osv er det veldig vanskelig å leve til det optimale i dag. Jeg er nemlig altfor glad i det å droppe lekser, ta et par ekstra sykedager eller ferier for den saks skyld, og altfor lite glad i å pakke sekken, matpakke, løpe avgårde til bussholdeplassen klokken 7 om morningen og å komme hjem ved tre/fire tiden, dødssliten med en haug av lekser jeg skulle ha gjort, hengendes som en byrde over skuldrene hver eneste dag. It's just not my thing.
                        

Så vet dere, så begynner dette med samvittigheten å kicke inn. For ja, jeg har jo flere mål i livet, og det er ikke å bli naver eller å sitte i kassa på Rema. Nei, de er faktisk mye høyere enn som så, såppas høye at jeg faktisk må sitte på skolebenken i muligens 10 år til for å oppnå de. Men jeg vet ikke om jeg klarer det. Da må jeg nemlig slite ræva av meg. Og det vil jeg egentlig ikke gjøre noe annet sted enn på trening - sier hun som snart har hatt over en uke fri....................
Så nei, om ikke jeg plutselig får en stor dose skolemotivasjon kastet mot meg, vet jeg ikke hva annet jeg kan bli enn toppblogger?
Cya in the pink life.  

                                                                                                                 
                                                                                                            

                                   Hm, ser man det... fikk nesten litt motivasjon av å se på dette søte skoleoutfitet!
Åja, også var det dette med kuldegrader da.....

 • Les mer i arkivet Desember 2013 November 2013 Oktober 2013

  Christina Damayanti

  Velkommen til bloggen min! Jeg kommer til å skrive mye om sunnhet, velvære og trening itillegg til skjønnhet og litt mer personlige ting. Håper du fortsetter å stikke innom :)

  Kategorier


  America Beauty Blogg Ferie Humor Kos Outfit Shopping Sunt og Godt Trening

  Arkiv


  Desember 2013 November 2013 Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013

  Siste innlegg


  Respect the people who stay true to themselves Utdanning? Jeg skal jo bli toppblogger! Girls like glitter Gotta love sale/Rabattkode tips: Christinas fitness/energi cookies We make our own fitspo Rabattkode til iherb.com Skal jeg gi opp? Alle grønnsaker i en porsjon! BIL-LAPPEN

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits