Christina Damayanti - Denne bloggen vil handle om gleder, sorger, fantasier og opplevelser i livet mitt.:) Enjoy
Forside Add meg Om meg Kontakt

Rosekrans - flere bilder fra shooten
 • Stikkord:

  Krykkerpåfest  Hei igjen! I går var jeg på enda en avskjedsfest venninnen min holdt for to kompiser som snart reiser på utveksling. Før jeg dro var jeg veldig usikker på hvordan det kom til å gå, i går hentet nemlig bestemoren min krykker til meg. Hevelsene i kneet går nemlig ikke ned, noe som ikke tyder på noe bra ihvertfall. Her kan dere se forskjell på bena: tatt rett før festen.

  Ikke pent. Ikke godt.
  Men jeg dro uansett og det er jeg glad for! Det var så mange som var skikkelig hjelpsomme og som hele tiden var i nærheten itilfelle jeg trengte noe eller noe slikt.

  Her er det jeg hadde på meg. Veldig sommerlig og enkelt! Toppen eg håndlaget fra Hellas - en av mine favoritter, selv om jeg bruker den veldig sjeldent! Og Inger Louise som nettopp kom hjem fra Kreta hadde kjøpt med seg noen perfekte venninnegaver til meg! *bestfriendlove* se så skjønne!!

  Vet begge kommer til å bli brukt masse fremover! <3
  Utover kvelden ble jeg hentet, før ett, siden benet mitt begynte å hovne opp så mye og gjøre vondt - jeg klarte jo ikke å la være å belaste det fullstendig.. Tidligere i dag prøvde jeg meg på å trene også, noe som ikke var særlig lurt.

  Bilde fra trening og bilde fra festen, haha. Vi blogges nok mere senere i dag! Ha en kjempefin tirsdag:)

 • Hjemmelaget Rosekrans  I dag har vi hatt besøk av onkelen og (snart) tanten min, Silje på middag. Silje som jobber i blomsterbutikk var så snill og tok med seg en blomsterkrans hun hadde laget selv. TIL MEG. 
  Dere kan tenke dere jeg ble overlykkelig! Har dere noen gang sett noe så nydelig?  Senere, etter regnet sluttet og besøket vårt dro, gikk jeg og mamma ut i hagen for å shoote noen bilder til dere. Håper dere liker dem!


   

 • Detail is king - Inspiration  Beklager for så dårlige oppdateringer, men har hatt en bloggpause! Jeg har nemlig malt hele taket i stuen også kjørt av med scooter. Så i skrivende stund ligger jeg med begge bena høyt, siden det har samlet seg vann i begge knærne. 
  Her får dere noen inspirasjonsbilder  fra weheartit. - Detailing is king. 

   

  Skal prøve å blogge mer fremover! Er inspobilder noe jeg burde fortsette med? :)

 • Stikkord:
  Les mer i arkivet November 2013 Oktober 2013 September 2013

  Christina Damayanti

  Velkommen til bloggen min! Jeg kommer til å skrive mye om sunnhet, velvære og trening itillegg til skjønnhet og litt mer personlige ting. Håper du fortsetter å stikke innom :)

  Kategorier


  America Beauty Blogg Ferie Humor Kos Outfit Shopping Sunt og Godt Trening

  Arkiv


  November 2013 Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013

  Siste innlegg


  Utdanning? Jeg skal jo bli toppblogger! Girls like glitter Gotta love sale/Rabattkode tips: Christinas fitness/energi cookies We make our own fitspo Rabattkode til iherb.com Oppsummering og bildedryss: Gran Canaria Skal jeg gi opp? Alle grønnsaker i en porsjon! BIL-LAPPEN

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits