Christina Damayanti - Denne bloggen vil handle om gleder, sorger, fantasier og opplevelser i livet mitt.:) Enjoy
Forside Add meg Om meg Kontakt

Girls like glitterHallo alle fine!
Nå klarer jeg selvfølgelig ikke laste opp noen bilder, så det er veldig typisk...
Tenkte bare å droppe innom for å si god helg! Jeg kan virkelig ikke beskrive hvor deilig det er, det å kunne være med de du er glad i hele dagen, slippe å stå opp eller legge deg tidlig, trene på formiddagen og bare nyte hver dag maks! Ahhh.... Vil ikke uken skal begynne igjen....
Men jo, jeg fikk nellypakken min i dag! Sååååe, dere skal få se alt jeg fikk, enten ikveld eller imorgen, tenker jeg:D
Steffen og jeg har også vært og trent i dag. Legday på meg - og nå etter at jeg har begynt å kjøre mer beinpress, med tyngre vekter har jeg faktisk allerede merket at lårene og rumpa vokser. Olabuksen min sprakk nesten etter treningen i dag. Hahahah, pump! Velvel, dere får ha en fantastisk helg videre, så blogges vii! ??

 • Gotta love sale/Rabattkode  Heihei! Når det gjelder den forrige oppskriften jeg delte, skrev jeg at den var sukkerfri. Det er visst ikke helt sant, en leser gjorde meg nemlig oppmerksom på at det var noe sukker i den havregrøtposen som man skulle blande inn, men det er veldig lite, selvfølgelig. OM det blir et problem, er det bare å bytte ut posen med 60 gram vanlig havregryn + 1/4 most eple ekstra og 2ts kanel ekstra.
  Problem solved! Haha :) 

  SÅ;
  Ahhh, nå de siste dagene har jeg vært en skikkelig netthandler... Nelly har jo supersalg nå, så jeg klarte ikke la være. Jeg fikk nemlig bestilt 4 kjoler, 2 par pumps og en peplum topp til bare 993kr! Sykt billig!
  Gleder meg utrolig mye til å få prøvd alt, vet at den ene kjolen i allefall kommer til å bli brukt når det nærmer seg jul. Ah, lykke! Og det beste av alt er det at jeg skal overraske min kjære mor med regningen.
  Hun fortjener den akkurat nå, føler jeg... heh
  I tillegg til det bestilte jeg 3 klokker, hvorav en av de er en treningsklokke og nye exstensions ifra Ebay.
  Jeg kjøper alltid nye exstenions derfra, de jeg har bestilt tidligere har nemlig vært i mye bedre kvalitet, mye mer hår i hver pakning og en del billigere enn det jeg tidligere har kjøpt hos feks Rapunzel og Sweden.  Valgte også en ny type exstenison denne gangen - microrings, fremfor tapen jeg har i håret nå.
  Har nemlig fått en del floker igjen, så må forte meg å komme meg til frisøren før alt håret mitt blir ødelagt!
  Er det noen av dere som har noen tips når det gjelder microring? Hvordan det burde settes i, behandles osv?   Og ikke nok med det, men jeg bestilte også noen produkter fra e.l.f for første gang! Tror jeg bestilte 11 produkter? Til rundt 250kroner, som er helt utrolig. 
  På billigkjedene her hjemme, pleier man ikke få et pudder til under den prisen, omtrent! Og når jeg har hørt så mye bra om e.l.f, tenkte jeg bare; why not? 
  Brukte også rabattkoden hvor du kan få 50% avslag på hvert produkt du handler derfra, så lenge du handler for en minimumpris på 20 pens. Så prisen ville jo egentlig vært på ca 500kr. GOTTA LOVE SALES. 
  Rabattkoden til de som bor i EU og UK: 5010131

  Gleder meg til å vise dere alt det nye jeg har kjøpt! Håper dere får en superdag på skolen. Jeg har nemlig valgt å bruke studiedagen min, så jeg ligger enda i sengen og slasker. 

  Vi blogges ♥

   

 • Stikkord:
  Les mer i arkivet November 2013 Oktober 2013 September 2013

  Christina Damayanti

  Velkommen til bloggen min! Jeg kommer til å skrive mye om sunnhet, velvære og trening itillegg til skjønnhet og litt mer personlige ting. Håper du fortsetter å stikke innom :)

  Kategorier


  America Beauty Blogg Ferie Humor Kos Outfit Shopping Sunt og Godt Trening

  Arkiv


  November 2013 Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013

  Siste innlegg


  My Halloween Girls like glitter Gotta love sale/Rabattkode tips: Christinas fitness/energi cookies We make our own fitspo Rabattkode til iherb.com Oppsummering og bildedryss: Gran Canaria Skal jeg gi opp? Alle grønnsaker i en porsjon! Hjemmelaget bunnykostyme

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits